Стружка для гриля з деревини натурального вільхового дерева, висушеного природним способом протягом 7 років при температурі до 20 градусів за Цельсієм в сухому приміщенні. Даний спосіб сушіння дозволяє залишити в деревині всі аромати, які втрачаються при сушінні в сушильних машинах.
Вага г .: 250.
Стружка для гриля з вільхи GRILLI, призначена для копчення і додання аромату продуктам приготованих прямим способом. Ідеально підходять для приготування продуктів на грилі.
За допомогою Стружки можна як надати аромату, так і повноцінно коптити м'ясо, птицю, морепродукти, овочі, рибу.
Як використовувати?
Перед приготуванням тріску замочити на 1 годину в звичайній воді, за тем:
1. Для газового гриля додається не великими дозами в коробочку для копчення.
2. Для вугільного гриля, можна кидати не посередньо на вугілля, або брикети, так само можна замотати у фольгу, потім в кульках з фольги виконати отвори для більш довгограючого ефекту.
3. Для коптильні засипається в відсік для тріски.