Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -62%

Овочі на газовому грилі за 10 хвилин - рецепт від GRILI

   

Наші інгредієнти:

  • Кабачок;
  • Гриби печериці;
  • Соєвий соус;
  • Соняшникова олія;
  • Приправи для курки;
  • Сіль;
  • Хмелі-сунелі.

Маринад овочів

Для маринування нам знадобляться дві миски, одну покладемо гриби, інша будемо для кабачків. Овочі перед використанням обов'язково помийте, як це зробили ми. Насамперед наріжемо кабачки на кільця однакової товщини і покладемо їх у миску. Посипаємо кабачки приправою для курки, таку можна купити в будь-якому супермаркеті і перемішуємо її з кабачками. Водночас такі ж маніпуляції, як і з кабачком, робитимемо з грибами. Наступним додаємо хмелі-сунелі, зовсім небагато, все ретельно перемішуємо. Останніми інгредієнтами для маринаду будемо соняшникову олію та соєвий соус. Додаємо олії та соусу по трохи в кожну миску, перемішуємо і все, наші овочі вирушають на гриль готується.

Тут варто зауважити, що саме маринування овочів є дуже швидким процесом. Буквально 2-3 хвилини, і ви вже можете їх готувати. Головне заздалегідь увімкнути гриль, щоб він набрав необхідну температуру. Ми будемо готувати овочі за температури близько 180°C. Це дозволить швидко приготувати продукти та подати їх на стіл.

Відправляємо овочі на смажену решітку гриля

Змастивши жару грати маслом з розпилювача, ми викладемо наші овочі для смаження, розподіливши щипцями по всій поверхні. Займе приготування близько п'яти хвилин, на проміжку часу ми перевернемо продукт. На овочах після приготування залишиться красивий малюнок від жару , що радує око. Кабачки на грилі взагалі просто дивовижна ідея для подачі разом із м'ясними стравами. Все готується дуже швидко і ми вже готові знімати овочі з вогню. Можна подавати на стіл та насолоджуватися отриманим результатом.

Куштуємо нашу страву

Наші овочі готові і вони на столі для зняття проби. Розріжемо наші кабачки та гриби на дві половинки і подивимося, а чи соковиті вони? Так, соковитість овочів вийшла на висоті, навіть не випробувавши ми вже бачимо відмінний результат приготування. Давайте поїмо, смак просто дивовижний і насичений, наш маринад також залишив свою нотку, що позитивно позначилося на загальному смаку. Загалом, овочі гриль вийшли на славу, дивіться фото та відео. Робіть овочі барбекю щоразу, коли організуєте пікнік і ви не пошкодуєте. Вони прикрасять будь-який грилінг, додавши йому легкий аромат овочів.


    Наші інструменти: