Яловичина Рибай охолоджена порційна Україна TM Grilli PR003
835 грн
835 грн
3 059 грн
480 грн
580 грн
709 грн
795 грн
844 грн
945 грн
1 053 грн
1 060 грн
1 215 грн
1 350 грн
1 458 грн
1 485 грн
1 755 грн
Мармурова яловичина
Мармурові стейки цінуються гурманами по всьому світу, а відмінність їх від звичайних шматків м'яса в тому, що в шматку є жирові прошарки. Ці прошарки повинні знаходитися в стейке рівномірно, а жир повинен бути білий і щільний. Під час приготування мармурової яловичини на грилі жирові прошарки розтоплюються. І завдяки цьому м'ясо виходить неймовірно ніжним і м'яким.
Найкращі, як прийнято вважати, шматки мармурової яловичини знаходяться в спинної частини тварини. Там якраз знаходяться м'язи, які на відміну від інших частин не отримували таке велике навантаження. Тому м'ясо не жилаве, м'яке і соковите.
Готуючи мармурові стейки важливо не перепечеться і не пересушити м'ясо, а інакше загубиться вся та вишуканість страви і особливий смак.
Однак, питання приготування стоїть на другому місці. Першочергове завдання це правильно вибрати мармурову яловичину. Насправді, по мраморности яловичину ділять на три категорії. І в залежності від неї вибирається спосіб приготування страви. Категорії визначаються безпосередньо за кількістю жирових прошарків в м'ясної частини.
Ваші гості, безсумнівно, будуть в захваті від стейка Рибай.
Самі мармурові стейки відносяться до категорії Прайм, далі йдуть стейки Чойз. З мінімальною кількістю жирових прошарків категорія Селект.
В асортименті нашого магазину ви можете побачити Рибай стейк. М'ясо дуже м'яке і ніжне, візуально видно жирові прошарки, що говорить про високу мраморности. Даний стейк виготовлений в Австралії, з якісною яловичини. Відгодовується худоба протягом 220 днів.
Стейк Рибай CHOICE також ви можете побачити в нашому асортименті. М'ясо дуже якісне і припаде до смаку вам і вашим друзям. Категорія стейка Чойз говорить про максимальну кількість жирових прошарків, які під дією температур будуть розтікатися по м'якоті. Для цього стейка м'ясо виробляється в Сполучених Штатах Америки.
Для приготування мармурової яловичини гриль можна використовувати соуси, спеції і маринади, які ви також можете придбати в нашому магазині. Саме в США максимально строго проводиться відбір м'яса для стейків, так як вони є практично родоначальниками даного виду продукту.
Але, крім м'яса, привезеного з-за кордону, у нас ви зможете купити мармурову яловичину місцевого виробництва. Стейк українського виробництва в продажу порційно. Доступна ціна та висока якість мармурової яловичини змусять вас повертатися до нас за м'ясом неодноразово.
Ми пропонуємо вам тільки високоякісне м'ясо, у смаку якого ви не зможете засумніватися. Наше м'ясо вирощується виробниками тільки на кращих кормах.
Мармурова яловичина на вугіллі буде неймовірним ласощами на вашому столі, друзі і гості не залишаться байдужими і будуть в захваті від вечері.