Вугільний гриль Kettle Joe KJ15040320 Kamado Joe
40 000 грн
32 900 грн
Знижка 7 100 грн
40 000 грн
32 900 грн
Знижка 7 100 грн
30 000 грн
24 000 грн
Знижка 6 000 грн
21 990 грн
17 592 грн
Знижка 4 398 грн
15 600 грн
12 480 грн
Знижка 3 120 грн
10 499 грн
8 399 грн
Знижка 2 100 грн
89 990 грн
94 900 грн
123 990 грн
144 990 грн
3 990 грн
3 990 грн
121 900 грн
7 199 грн
7 199 грн
7 199 грн
Основна відмінність вугільного гриля від інших пристроїв - це мобільність і паливо. Він компактніше газового (за рахунок відсутності балона) і не вимагає необхідного підключення до мережі, як електричний, а від мангала його відрізняє кришка - саме вона дозволяє скоротити час приготування страв, не залежати від погоди і економити вугілля.
Візитною карткою вугільного гриля є паливо. Саме від правильності його вибору залежить смак їжі. Класикою гріллінга є виноградна лоза і деревина фруктових дерев. Але в умовах мегаполісу не завжди виходить їх знайти, тому цілком підійде готове деревне вугілля.
Будь вугілля вимагає розпалу й прогріву. Зазвичай це займає близько 20-30 хвилин - за цей час з'являється зола. Для розпалювання допускається використовувати рідини, які продаються в магазинах, але вони обов'язково повинні вигоріти до початку приготування їжі (інакше летючі хімічні речовини, яких в таких розчинах в надлишку, виявляться на продуктах). Коли все готово, не забудьте змастити маслом грати, якщо плануєте її використовувати.
Для того, щоб чистка по завершенню приготування пройшла швидше, слід купити вугільний гриль з керамічним покриттям або спеціальний вугілля, який повністю вигорає (типу Kamado або Rainbow).
Перш, ніж купити вугільний гриль, слід розібратися з характеристиками, які можуть вплинути на вибір.
Вугільні грилі можуть бути розраховані як на компанію з 30 чоловік, так і для сімейного відпочинку (2-4 людини). Від габаритів пристрою залежить тільки кількість порцій, які вийде в ньому приготувати, але ніяк не якість одержуваних продуктів. Що стосується економії простору, то найвигіднішою в цьому плані є яйцеподібна форма гриля (як легендарні Big Green Egg), до того ж вони довше зберігають тепло. Округлі моделі з кераміки дозволяють заощадити паливо (на одній закладці вийде готувати протягом 8 годин). Прямокутні металеві пристрої такою особливістю похвалитися не можуть.
Залежно температури залежать гастрономічні властивості одержуваних продуктів. Для приготування соковитого шашлику потрібно сильно розігріти гриль, а ось для того, щоб підсмажити звичайні сосиски, досить і 180оС. Крім того, регулювання диму і висоти решітки впливає на ступінь готовності продукту. Здатність котла зберігати тепло і наявність різних режимів дозволяє приготувати в грилі такі страви, як плов, борщ і навіть хліб.
Зручність розпалювання, простота експлуатації, гарантії. Зручність використання гриля багато в чому залежить від простоти його експлуатації та зручності розпалювання. Контроль вентиляції і легкий доступ до ємності для вугілля дозволить не тільки швидко розпалити вогонь, але і регулювати подачу повітря.
Рекомендуємо Вам також ознайомитися з іншими типами гриля представленими в каталозі нашого магазину. Можливо Вас зацікавлять такі грилі як:
Залишилися питання? Зателефонуйте нашим менеджерам та отримайте безкоштовну консультацію!