Блок гімалайської солі на піддоні PRO Napoleon 70025
3 672 грн
3 672 грн
4 680 грн
Що таке гімалайська сіль і для чого вона потрібна?
Гімалайський сіль - це продукт з унікальним мінеральним складом. Виконана у вигляді піддону вона дозволяє готувати ароматні і смачні барбекю без додавання солі і спецій. Розміри плити бувають різними, - тієї форми, яку використовували під час пресування солі. Вона повільно нагрівається, але легко тримає високу температуру протягом півгодини, що дозволяє смажити продукти на вугіллі і відкритому вогні. Страви, отримані таким чином, не пригоряють, швидко обсмажуються і покриваються характерним «засмагою». Безпосередньо перед подачею можна додати масла - так їжа стає ще смачніше!
Що зазвичай готують на гімалайської солі? Практично все! Але варто пам'ятати, що це предмет не для щоденного використання. Готування на плиті - це, скоріше, ритуал. Але страви, приготовані таким чином, виходять вишуканими, з природним смаком продуктів. Насичені цінними мінералами вони стають не тільки смачними, а й корисними. Купити Гімалайську сіль (в Києві і не тільки) можна порадити всім прихильникам палеодіети, які харчуються за принципами далеких предків - їжа обсмажується майже на камені.
Ручки для транспортування дозволяють не обпектися об сталь, на якій розміщений мінерал. Використовувати плитку можна не тільки для гриля або мангала, а й у побуті - її можна нагрівати на конфорці або в духовці.
Купити Гімалайську сіль в Києві можна в багатьох магазинах. Однак же, якщо у вас немає часу її шукати або ви перебуваєте в іншому місті - досить заглянути до нас на сайт. Замовлення зробити дуже просто і після цього залишиться лише чекати доставку. Ціна плитки від цього не стане дорожче. Можливо, навіть навпаки!
Якщо у вас залишилися питання - запитайте у наших консультантів, вони дадуть відповідь на будь-який з них.