Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -40%

Гімалайський сіль
Фільтри
Показати

Параметри

Ціна  3672 - 4680 грн.
Виробник
Каталог товарів
Блок гімалайської солі на піддоні PRO Napoleon 70025
Наявність та вартість уточнюйте
Артикул: 70025

Блок гімалайської солі на піддоні PRO Napoleon 70025

3 672 грн

Камінь із гімалайської солі з деко з нержавіючої сталі Napoleon 70045
Наявність та вартість уточнюйте
Артикул: 70045

Камінь із гімалайської солі з деко з нержавіючої сталі Napoleon 70045

4 680 грн

Гімалайський сіль

Що таке гімалайська сіль і для чого вона потрібна?

Гімалайський сіль - це продукт з унікальним мінеральним складом. Виконана у вигляді піддону вона дозволяє готувати ароматні і смачні барбекю без додавання солі і спецій. Розміри плити бувають різними, - тієї форми, яку використовували під час пресування солі. Вона повільно нагрівається, але легко тримає високу температуру протягом півгодини, що дозволяє смажити продукти на вугіллі і відкритому вогні. Страви, отримані таким чином, не пригоряють, швидко обсмажуються і покриваються характерним «засмагою». Безпосередньо перед подачею можна додати масла - так їжа стає ще смачніше!

Що зазвичай готують на гімалайської солі? Практично все! Але варто пам'ятати, що це предмет не для щоденного використання. Готування на плиті - це, скоріше, ритуал. Але страви, приготовані таким чином, виходять вишуканими, з природним смаком продуктів. Насичені цінними мінералами вони стають не тільки смачними, а й корисними. Купити Гімалайську сіль (в Києві і не тільки) можна порадити всім прихильникам палеодіети, які харчуються за принципами далеких предків - їжа обсмажується майже на камені.

Ручки для транспортування дозволяють не обпектися об сталь, на якій розміщений мінерал. Використовувати плитку можна не тільки для гриля або мангала, а й у побуті - її можна нагрівати на конфорці або в духовці.

Переваги гімалайської солі

  • Плитка проста у використанні і легко миється. Не варто лякатися того, що в процесі приготування вона покривається коричневими розводами. Досить намочити ганчірку в концентрованому соляному розчині і протерти поверхню - і все, плитка знову готова до використання. Єдине, не варто мити плитку водою, оскільки сіль вимивається. І попередньо її потрібно остудити, інакше вона трісне.
  • Відмінною особливістю плитки є те, що вона не виробляє неприємних запахів. Навпаки, під час процесу виділяється приємний, природний аромат. Він стає все відчутнішою при нагріванні плитки, що займає кілька хвилин.
  • Блюдо перед смаженням і під час приготування не потрібно солити. Готувати таким способом можна все, що завгодно - це можуть бути, як морепродукти, м'ясо і риба, так і гриби, овочі і яйця. Потрібно запам'ятати, що соляна плитка не підходить для миття в посудомийній машині - форма її не збережеться, а багатство мінералів буде безповоротно втрачено.
  • Під час нагрівання плитка потріскує - не варто лякатися. Щоб дізнатися, що настав час приступати до готування - досить крапнути воду. Як тільки вона зашипить і почне випаровуватися - плита досить розігрілася!
  • Екоеду на такій плиті готується трохи довше, ніж на сковороді, але зате під час процесу не утворюються бризки, напівфабрикати НЕ пихтять і не шиплять!

Де можна купити соляну плиту

Купити Гімалайську сіль в Києві можна в багатьох магазинах. Однак же, якщо у вас немає часу її шукати або ви перебуваєте в іншому місті - досить заглянути до нас на сайт. Замовлення зробити дуже просто і після цього залишиться лише чекати доставку. Ціна плитки від цього не стане дорожче. Можливо, навіть навпаки!

Якщо у вас залишилися питання - запитайте у наших консультантів, вони дадуть відповідь на будь-який з них.

Популярні питання