Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -40%

Соковитий стейк на грилі. Як правильно? Поради від Лайпакова. Рецепти для гриля

   

Необхідні інгредієнти


1.     Стейк "Айрон" - 500 грам.


2.     Спеції.


3.     чебрець.


4.     Розмарін.


5.     Вершкове масло.


6.     Зелень.



Усі інгредієнти зібрані?


Почнемо готувати!



Етапи приготування соковитого стейку на грилі


1.     Крок перший.


Візьміть стейк і трохи посоліть його з двох сторін. Змастіть олією. Що не забруднити руки використовуйте рукавички.


2.     Крок другий.


Розігрійте гриль Big Green Egg до 250 градусів.


Очистіть поверхню спеки спеціальною щіткою від нагару і жиру.


Ґрати збризкайте маслом (зручно використовувати ємність з дозатором). Багато аксесуарів та пристроїв для гриля, які значно полегшують та прискорюють процес готування, можна знайти у нашому інтернет-магазині grili.com.ua.


Помістіть стейки на поверхню гриля і закрийте кришку.


Важливо: щоб не обпалити руки та не отримати інших пошкоджень, використовуйте жароміцні рукавички. Вони виконані з якісних, міцних матеріалів та не деформуються при контакті з гарячими поверхнями.


3.     Крок третій.


Зачекайте три хвилини, поки стейк підрум'яниться і переверніть його. Це необхідно, щоб м'ясо добре «запечаталося» з обох боків.


Перевага гриля Big Green Egg полягає у рівномірній віддачі тепла. У процесі приготування стейк не втрачає сік, страва виходить надзвичайно смачною! Обов'язково спробуйте приготувати самостійно – не пошкодуєте.


Щоб перевернути стейк, використовуйте спеціальні щипці. Вони не деформують волокна м'яса, прості у використанні.


Якщо хочете отримати малюнок «решітки» на стейку – дотримуєтеся порад із відео.


4.     Крок четвертий.


Поки стейк запікається, приготуйте вершкове масло із зеленню. Їм ви змажете стейк після того, як м'ясо приготується.


Візьміть трохи чебрецю. Дрібно наріжте розмарин та базилік. У ємності змішайте всі інгредієнти та додайте вершкове масло.


Ви можете приготувати заготівлю та заморозити – це зручно.


5.     Крок п'ятий.


Стейк готовий. Зніміть його з грат гриля і викладіть на дерев'яну дошку.


Важливо дати стейку відпочити (м'ясо розслабитися і сік розподілитися рівномірно по всьому шматочку). Це потрібно, щоб «розкрити» смак страви.


Ще раз посоліть і поперчіть стейк. У каталозі нашого сайту grili.com.ua представлено багато цікавих спецій у зручних ємностях.


6.     Крок шостий.


Наріжте стейк, як показано на відео. За бажанням прикрасьте зеленню і подавайте до столу!



Соковитий стейк на грилі – це неймовірно ароматна та смачна страва.



Смачного!



У коментарях розкажіть, як ви готуєте стейки.