Ексклюзив! Тріска з дубової 70-річної бочки вино 500г GRILLI 77780
495 грн
495 грн
595 грн
695 грн
590 грн
590 грн
590 грн
590 грн
450 грн
490 грн
550 грн
986 грн
2 099 грн
250 грн
320 грн
350 грн
Для любителів страв приготованих за допомогою натуральної деревної стружки підійдуть готові набори для копченія.Древесіна може використовуватися абсолютно різних сортів і видів.
Страви з неповторним димком полюбляться вам і вашим гостям.
Барбекю стане справжнім витвором мистецтва. Вишуканий аромат і неперевершений смак підкорить ваші смакові відчуття назавжди, і ви будете використовувати тільки подібний спосіб готування.
Існують різні види наборів для копчення на грилі, наприклад:
набір з деревини яблуні і вишні
набір з деревини кедра і дуба
набір з деревини мускату і дерево пекан
набір з деревини вільхи і клена
набір з дерева гікорі, а також ексклюзивні асорті набори, які включають в себе кілька видів дерева.
На стружці вишневого дерева найкраще готувати рибку і м'ясо, а також на ній відмінно виходять овочі.
Сир, приготований на вишневої трісці, запам'ятається вам своїм неймовірним смаком.
Тріска з яблуневого дерева додасть солодкуватий аромат і смак страв, і краще за все на ній готувати морепродукти, рибу і птицю.
Купуйте набір для копчення вироблений з кедрового дерева і він прекрасно підійде для приготування будь-яких страв.
Їжа, приготована на трісках кедра, буде з ефектом серпанок. Будь-яке м'ясо, риба, сосиски або навіть бургери будуть дуже смачними.
В асортименті ви можете також бачити дубову тріску з 70-ти річної винної бочки. Обробляється вона вручну, має середню фракцію. В основному, використовуються бочки від червоного вина, такого як Совіньон, Каберне і т.д.Будь-які страви, які ви захочете приготувати на такий трісці, будуть неперевершено апетитними.
Набір для копчення, виконаний з мускатного дерева, додасть страві відмітний від інших наборів аромат - запах мускату і прекрасно підійде для практично будь-яких страв.
Також в нашому асортименті є тріска з дубових бочок в яких був віскі.
При тлінні виділяється яскравий аромат і страви набувають оригінальний смак і запах. На такий трісці можна готувати рибу, м'ясо, гамбургери, яловичину та птицю.
Тріска з дерева Гікорі повільно нудиться і підійде для приготування червоного м'яса, дичини і риби.
Страви, приготовані на Гікорі трісці, матимуть аромат справжнього багаття.
Тріска з вільхи потихеньку тліє і її вистачить на довгий час. Підійде для приготування абсолютно будь-якої страви.
Горіхова тріска застосовується для копчення, вона дуже повільно тліє і збагачує своїм особливим ароматом їжу. Особливо актуально буде готувати на ній баранину, свинину, рибу.
Кленова стружка унікальна і у неї є особливий солодкий аромат. На ній відмінно готувати м'ясо, морепродукти і овочі.
Визначившись з бажаним стравою або навіть стравами для приготування, ви можете купити підходящий для них набір для копчення.
Також не забувайте про набори для копчення, які включають в себе кілька видів деревної тріски.
Купуйте готові набори для копчення і насолоджуйтеся особливими смаками страв. Адже копчення на грилі справжнісіньке творчість.
На вітрині магазину ви зможете також знайти такі товари для розпалу й копчення, як:
Залишилися питання? Зателефонуйте нашим менеджерам та отримайте безкоштовну консультацію!