Жир з хвоста ягнятини Україна TM GRILLI PR085
85 грн
85 грн
165 грн
165 грн
170 грн
185 грн
190 грн
210 грн
230 грн
260 грн
260 грн
260 грн
265 грн
300 грн
305 грн
330 грн
Баранина - це м'ясо овець і баранів, в свою чергу найбільш придатні кастровані барани і вівці, яких жодного разу не зводили. Бажано щоб це була особина не досягли 18 місяців.
Купувати баранину для гриля найкраще перевіреного виробника, а інакше є всі шанси їсти непридатне старе м'ясо. М'ясо повинно бути красивого червоного кольору, без зайвих запахів і з твердим білим жиром.
Одним з переваг даного виду м'яса є те, що воно менш жирне і калорійне ніж свинина і навіть яловичина.
Ви можете придбати баранину для приготування на грилі в нашому магазині і будете впевнені в його добротності і якості.
В наявності завжди є:
Баранина українського виробництва
Баранина з Нової Зеландії.
У нашому асортименті ви можете побачити корейку ягняти на восьми реберцях українського виробництва. Дана продукція нічим не гірші від закордонних виробників. А також великим плюсом є те, що м'ясо не долає тисячі кілометрів через океан. Корейка на реберцях ідеально зачищена і її відразу можна готувати. Якщо ви хочете відчути смак живого м'яса, то можна його навіть не маринувати. Якщо ж хочете відчути додаткові смакові добавки, то ви можете вибрати в нашому асортименті соуси і маринади для м'яса та інших продуктів.
Готувати дане м'ясо легко і приємно, воно тане в роті, якщо його правильно і з любов'ю приготувати. Ми можемо вам порекомендувати готувати його за допомогою тріски для копчення і смаження. Завдяки особливому аромату деревини ви отримаєте особливий смак, аромат і нові відчуття.
Корі ягняти ви можете поїсти в ресторані, або ж приготувати його у себе вдома з найближчими людьми. Ваші гості залишаться в захваті від м'яса, приготованого власними руками.
Також у нас ви можете придбати корейку ягняти виробництва Нової Зеландії. М'ясо свіже та ароматне, правильного кольору і стану. Такі реберця ви можете готувати як в чистому вигляді, так і в маринадах і спеціях. Подавати його можна з соусами, овочами і т.д. Як і будь-яке інше м'ясо, ви можете приготувати його як на трісці, так і на вугіллі.
Баранина на вугіллі кардинально відрізняється від тієї, що приготовлена на сковороді або духовці.
Ну а найголовніше, що слід пам'ятати, якими б спеціями і маринадом ви не заливали ягняти, його смак не буде відповідати належному, якщо м'ясо старе або неякісне.
Саме реберця барана вважаються самої соковитою та ароматною частиною, саме тому її вам ми і пропонуємо. А в Новій Зеландії, як відомо, вирощується найбільш здорове м'ясо.
Ви можете замовити свіже м'ясо ягняти в нашому магазині з доставкою, і вам не доведеться нікуди виходити і займатися пошуками. А ми, в свою чергу, дамо вам гарантію якості. Купивши баранину для гриля в нашому магазині одного разу, ви більше не станете ходити по ринках у пошуках відповідного м'яса.