Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -40%

Запечений лосось на брускетту з крем-сиром і лососевою пастою. Рецепти для гриля

   

Необхідні інгредієнти


1.     Філе лосося – 250 грам.


2.     Апельсини – 1 штука.


3.     Крем-сир - 75 грам.


4.     Свіжий огірок – 1 штука.


5.     Гірчиця – 1 чайна ложка.


6.     Мигдальна крихта.


7.     Спеції (сіль, перець).


8.     Чіабатта – 1 штука.


Етапи приготування запеченого лосося на брускетті з крем-сиром та лососевою пастою.



1.     Крок перший.


Апельсин наріжте кільцями та викладіть на фольгу.


Посоліть філе лосося і викладіть зверху на апельсини. Для комфортної роботи з інгредієнтами використовуйте обробну дошку та рукавички. Вони спрощують процес приготування, ви не забрудните руки.


2.     Крок другий.


Гриль розігрійте до 200 °.


На поверхню для смаження викладіть фольгу із продуктами (лосось на апельсинах).


Запікайте протягом 7-10 хвилин.


Перевірити ступінь прожарювання зручно за допомогою термометра для м'яса.


3.     Крок третій.


Поки лосось запікається, приготуйте пасту. Змішайте в мисці 75 г крем-сиру.


Наріжте свіжий огірок на кубики. Із гострими ножами з нашого інтернет-магазину працюватиме одне задоволення! Вони ідеально збалансовані, не вислизають із рук.


Додайте|добавляйте| нарізаний огірок (20 грам) до крем-сиру. Сюди ж вичавіть половинку апельсина. Додайте гірчицю та щіпку мигдальної крихти. Перемішайте інгредієнти.


Додайте сіль і перець (на вашу думку) і ще раз все перемішайте.


4.     Крок четвертий.


Приготуйте брускетти.


Чіабатту наріжте скибочками.


Відкрийте кришку гриля, змастіть поверхню жару маслом (зручно використовувати ємності з дозатором).


Викладіть на грати гриля шматочки чіабатти. Обсмажте із двох сторін до золотистої скоринки.


Важливо використовувати хороший гриль, тоді брускетти не підгорять. Замовити обладнання можна у нашому інтернет-магазині! Готувати на якісному грилі одне задоволення!


5.     Крок п'ятий.


Лосось вже давно готовий і навіть трохи охолонув.


Від філе відокремте 50 грам. Додайте в пасту з|із| крем-сиру. Все ретельно перемішайте до однорідної консистенції.


6.     Крок шостий.


Брускетти рясно змастіть пастою з лосося та крем-сиру. Навіть на першому етапі формування страви до подачі все виглядає дуже апетитно!


Зверху на брускетти з пастою викладіть лосось.


Посипте чорним перцем та мигдальною крихтою.


Витисніть трохи апельсинового соку.



Неймовірний запечений лосось на брускетті з крем-сиром та лососевою пастою готовий! Можна пригощати гостей. Використовуйте дерев'яні тарілки або дошки.



І звичайно, завершальний етап готування – очищення грилю від жиру, кіптяви та нагару. Скористайтеся спеціальними пристроями (скребками, совками та щітками). Дотримуючись простих дій, ви значно продовжите термін служби обладнання.



Смачного!