Запечений лосось на брускетту з крем-сиром і лососевою пастою. Рецепти для гриля
Необхідні інгредієнти
1. Філе лосося – 250 грам.
2. Апельсини – 1 штука.
3. Крем-сир - 75 грам.
4. Свіжий огірок – 1 штука.
5. Гірчиця – 1 чайна ложка.
6. Мигдальна крихта.
7. Спеції (сіль, перець).
8. Чіабатта – 1 штука.
Етапи приготування запеченого лосося на брускетті з крем-сиром та лососевою пастою.
1. Крок перший.
Апельсин наріжте кільцями та викладіть на фольгу.
Посоліть філе лосося і викладіть зверху на апельсини. Для комфортної роботи з інгредієнтами використовуйте обробну дошку та рукавички. Вони спрощують процес приготування, ви не забрудните руки.
2. Крок другий.
Гриль розігрійте до 200 °.
На поверхню для смаження викладіть фольгу із продуктами (лосось на апельсинах).
Запікайте протягом 7-10 хвилин.
Перевірити ступінь прожарювання зручно за допомогою термометра для м'яса.
3. Крок третій.
Поки лосось запікається, приготуйте пасту. Змішайте в мисці 75 г крем-сиру.
Наріжте свіжий огірок на кубики. Із гострими ножами з нашого інтернет-магазину працюватиме одне задоволення! Вони ідеально збалансовані, не вислизають із рук.
Додайте|добавляйте| нарізаний огірок (20 грам) до крем-сиру. Сюди ж вичавіть половинку апельсина. Додайте гірчицю та щіпку мигдальної крихти. Перемішайте інгредієнти.
Додайте сіль і перець (на вашу думку) і ще раз все перемішайте.
4. Крок четвертий.
Приготуйте брускетти.
Чіабатту наріжте скибочками.
Відкрийте кришку гриля, змастіть поверхню жару маслом (зручно використовувати ємності з дозатором).
Викладіть на грати гриля шматочки чіабатти. Обсмажте із двох сторін до золотистої скоринки.
Важливо використовувати хороший гриль, тоді брускетти не підгорять. Замовити обладнання можна у нашому інтернет-магазині! Готувати на якісному грилі одне задоволення!
5. Крок п'ятий.
Лосось вже давно готовий і навіть трохи охолонув.
Від філе відокремте 50 грам. Додайте в пасту з|із| крем-сиру. Все ретельно перемішайте до однорідної консистенції.
6. Крок шостий.
Брускетти рясно змастіть пастою з лосося та крем-сиру. Навіть на першому етапі формування страви до подачі все виглядає дуже апетитно!
Зверху на брускетти з пастою викладіть лосось.
Посипте чорним перцем та мигдальною крихтою.
Витисніть трохи апельсинового соку.
Неймовірний запечений лосось на брускетті з крем-сиром та лососевою пастою готовий! Можна пригощати гостей. Використовуйте дерев'яні тарілки або дошки.
І звичайно, завершальний етап готування – очищення грилю від жиру, кіптяви та нагару. Скористайтеся спеціальними пристроями (скребками, совками та щітками). Дотримуючись простих дій, ви значно продовжите термін служби обладнання.
Смачного!