Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -40%

Готуємо на балконі. Фарширована теляча вирізка з беконом, моцарелою і розмарином.

Готує різноманітні, корисні і неймовірно смачні страви барбекю на власному балконі - нова реальність з портативнимигазовим грилем Porta Chef 320 від Broil King. Він абсолютно безпечний і легкий у використанні. Досить приєднатиспеціальний балон з газом (наприклад, полімерно-композитний газовий балон), натиснути на кнопку запалювання івиставити потрібну температуру за допомогою регуляторів пальників.
Ми пропонуємо вам рецепт простий уприготуванні, але надзвичайно смачною фаршированої теляча вирізки.





Інгредієнти

Нам буде потрібно:
•    Вирізка з телятини цілком
•    Сирокопчений бекон - 250гр (нарізаний в упаковці)
•    Кульки моцарели - 250 гр.
•    Пара гілочоксвіжого розмарину
•    Оливкова олія
•    Сіль, чорний мелений перець - засмаку.

Готуємо фаршированувирізку

1.    Телячу вирізку обсушити серветками і зробіть поздовжній надріз по всій довжині. Цей розріз неповинен бути занадто глибоким - нам необхідно просто зробити «кишеньку», в який ми помістимоначинку.
2.    Розкрийте вирізку. Посоліть і поперчіть за смаком.


Цікавий факт. Кухарі не радять перчити м'ясо перед приготуванням на грилі - перець може просто згоріти привисоких температурах, надаючи неприємний присмак. Але ми додаємо спеції до будинку шматка, тому мелений перецьне буде стикатися з розпеченої гратами, а значить, не перегорить.



3.    Акуратно викладіть на м'ясо скибочки бекону, на нижню половинку м'яса поверхбекону покладіть кульки моцарели і посипте листочками розмарину.
4.    Закрийте нижню половинувирізки верхньої, акуратно зафіксувавши край по всій довжині (це можна зробити за допомогою кулінарної нитки абозакріпити звичайними зубочистками).
5.    Рясно змащуємо фаршировану вирізку оливковою олією ірухаємось на балкон, до нашого грилю.

Приготування на грилі

1.    Включаємо портативний гриль Porta Chef 320, використовуючи електрозапалювання, і чекаємо, колитермометр на кришці покаже 220-250 ° С (це займе буквально 5 хвилин). Розігріту решітку скроплюємо рослинним масломіз спеціального розпилювача для масла GRILLI, а потім акуратно кладемо на неї нашу вирізку. Закриваємо кришку гриля.


2.    Для того, щоб на м'ясі з усіх боків утворилася апетитна скоринка, його необхідно перевертатикожні 3 хвилини, не забуваючи закривати кришку гриля після кожної дії.

Враховуйте, що решітка гриля дуже гаряча, тому найзручніше перевертати фаршировану вирізку спеціальними щипцями здовгою ручкою (наприклад, щипці 51 см GrillPro).


3.    Час приготування становить близько 10 хвилин і може варіюватися в залежності від товщинишматка вирізки. Орієнтуйтеся на внутрішню температуру м'яса, яку можна перевірити за допомогою термометра з щупомGrillPro. Як тільки температура досягне 70 ° С, знімайте блюдо з решітки - воно готово!
Не поспішайте відразунарізати м'ясо, дайте йому «відпочити» 3-5 хвилин. За цей час м'ясні соки рівномірно розподілятися по всьомушматку, забезпечуючи неповторну соковитість і м'якість.



4.    Поки м'ясо «відпочиває», закрутіть вентиль на газовому балоні, після чоговимкніть пальника гриля. Витратьте кілька хвилин на те, щоб відразу, поки вона ще гаряча, почистити чавунну решіткуспеціальною щіткою для гриля Broil King. Таким чином ваш портативний газовий гриль Porta Chef 320 буде вже готовийдо наступного барбекю.


5.    Фаршировану вирізку нарізаємо скибочками. Викладаємо їх на блюдо або дошку для подачі разомзі свіжими овочами і улюбленим соусом.


Насолоджуйтеся насиченим смаком м'яса, з копченими нотками бекону і тонким присмаком розмарину. Повірте,приготувати таку страву досить легко, а не спробувати --очень прикро.


До зустрічі на вашому балконі!