Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -40%

Курча без кісток фаршироване від Лайпакова на грилі BGE. Рецепти для гриля

   

Необхідні інгредієнти


Основний інгредієнт: куряча тушка.


1.     Соус "Бальзамік".


2.     Спеції – сіль, перець.


3.     Винний оцет.


4.     Оливкова олія.


5.     Маслини (вони обов'язково мають бути без кісточок).


6.     Зелень – салатне листя.


7.     Трюфельна паста.


8.     Сир брі - 250 грам.


Ці інгредієнти ідеально поєднуються з птахом.



Етапи приготування курчати без кісток фаршированого від Лайпакова на грилі BGE


1.     Крок перший.


Візьміть курча і видаліть усі кістки. Щоб зробити це швидко, скористайтеся гострим ножем із дамаської сталі. Він ідеально лежить у долоні, не вислизає під час готування.


У процесі обробки важливо не поспішати. Ведіть лезо вздовж кісточок – це важливо. Якщо шкірка курчата деформується – не переживайте.


2.     Крок другий.


Сир Брі наріжте слайсами.


Візьміть трюфельну пасту і рівномірно викладіть курча за допомогою ложки (як на відео). Поверх викладіть сир Брі. Додати маслини.


Посоліть і поперчіть. Зручно використовувати ємності для спецій з помольним механізмом (замовити їх можна в інтернет-магазині grili.com.ua).


3.     Крок третій.


Акуратно поверніть курча, зробіть замочок на крильцях, зашнуруйте тушку мотузкою (як на відео).


4.     Крок четвертий.


Замотайте курча у пергамент, а потім у фольгу.


5.     Крок п'ятий.


Розігрійте гриль Big Green Egg. Очистіть грати за допомогою спеціальної щітки.


Помістіть тушку курчати у фользі на поверхню для смаження. Закрийте кришку гриля.


6.     Крок шостий.


Поки курча готується, заправте салатний мікс. Перекладіть зелень у глибоку ємність. Додайте соусу «Бальзамік», винний оцет, оливкову олію та трохи спецій. Все ретельно перемішайте.


Щоб не забруднити одяг, використовуйте фартух. Товари з нашого інтернет-магазину вирізняються високою якістю, не вбирають бруд і добре випраються.


7.     Крок сьомий.


Зачекайте, поки курка пропариться у фользі. Перевірте готовність м'яса за допомогою термометра (має бути 60°). Розкрийте фольгу, змастіть ципля маслом, обсмажте його на грилі Big Green Egg.


Щоб курча було зручно перевертати, використовуйте спеціальні щипці.


8.     Крок восьмий.


Коли фаршироване курча без кісток готове, викладіть його на дерев'яну дошку. Зніміть мотузку.


На дерев'яну тарілочку викладіть листя салату, зверху помістіть готове курча, посоліть, поперчіть, збризкайте маслом.



Фаршироване курча без кісток – це неймовірно смачно. Обов'язково спробуйте!



Смачного!