Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -40%

Тартар яловичий від Костянтина Лайпакова на грилі Broil King. Рецепт для гриля

   

Необхідні інгредієнти


Отже, вам знадобиться:

1.     Яловича вирізка - 500 грам.

2.     Гірчиця – дві столові ложки.

3.     Трюфельна паста – дві столові ложки.

4.     Одна цибулина.

5.     Перець чилі.

6.     Пучок зеленого лука.

7.     Зелень для прикраси тартару із яловичини.

8.     Спеції.

Усі інгредієнти зібрані? Тоді приступимо!



Етапи приготування тартару яловичого від Костянтина Лайпакова на грилі Broil King


1.     Перший крок.

Приготуємо заправку для тартару з яловичини.

Дрібно наріжте зелену частину цибулі (як на відео).

Наріжте невеликими кубиками цибулю-шнітт. Також зробите і з перцем Чилі.

Для зручної роботи з інгредієнтами використовуйте гострий ніж. У каталозі інтернет-магазину можна знайти якісні вироби із дамаської сталі. Вони ідеально збалансовані, зручно лежать у руці, не вислизають у процесі готування.

Додайте трохи гірчиці (на свій смак). Не забудьте про трюфельну пасту. В кінці залийте інгредієнти оливковою олією. Все ретельно перемішайте.

Заправка для тартару готова.

2.     Другий крок.

Візьміть вирізку яловичини, наріжте середніми медальйонами. Працювати з м'ясом найкраще на дерев'яних обробних дошках. Вони не вбирають запахи, легко очищаються, зручні в експлуатації та виглядають естетично.

Нарізані медальйони посоліть і поперчіть. Полийте оливковою олією, ретельно промажте всі шматочки.

3.     Третій крок.

Розігрійте газовий гриль Broil King до 250 градусів. Ретельно очистіть поверхню смаження. Щітки та скребки для гриля можна замовити на сайті grili.com.ua.

Обробіть решітку газового гриля олією. Прекрасний і зручний варіант – ємність із розпилювачем.

4.     Четвертий крок.

Сформуйте медальйони, викладіть на ґрати гриля Broil King.

Для тартару з яловичини не потрібно сильно просмажувати м'ясо.

Коли медальйони готові, зніміть їх з ґрат, дайте трохи охолонути і наріжте дрібними кубиками.

5.     П'ятий крок.

До нарізаної яловичини додайте заправку. Все ретельно перемішайте.

Додайте сіль та перець. Ще раз перемішайте.

6.     Крок шостий.

Багет наріжте невеликими слайсами. Злегка приправити спеціями та оливковою олією.

Знову очистіть грати гриля, обробіть олією. Коли шматочки багету підрум'яняться – викладіть на обробну дошку.

7.     Крок сьомий.

На дерев'яну тарілочку викладіть тартар (для прикраси можна використовувати яловичу кістку, як на відео). Поруч розмістіть хлібці. Викладіть салат руккола, злегка з бризкайте оливковою олією.


Готувати смачні страви на грилі просто!