Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -40%

Соте з грільованним восьминігом на грилі від Лайпакова. Рецепт для гриля

   

Необхідні інгредієнти

1. Цибуля шалот – 1 штука.
2. Кілька зубчиків часнику.
3. Лемонграс.
4. Перець Чилі.
5. Корінь імбиру.
6. Восьминіг - 400 грам.
7. Кабачок – 1 штука.
8. Помідори Черрі - 300 грам.
9. Рукола.
10. Шпинат.
11. "Бейбі" кукурудза (заздалегідь бланшована).
12. Соус «Биск» – 400 мілілітрів.
13. Вершкове масло – 80 грам.

Усі продукти зібрані? Почнемо готувати!


Етапи приготування соті з грильованого восьминога на грилі від Лайпакова


1. Перший крок.
На тарілку покладіть восьминога та кабачок (попередньо нарізаний слайсами). Полийте оливковою олією та перемішайте всі інгредієнти.
2. Другий крок.
Гриль Big Green Egg розігрійте.
Очистіть грати спеціальною щіткою (купити її можна в інтернет-магазині).
Для неперевершеного аромату рекомендуємо додати тріску. Її необхідно попередньо замочити у воді.
Зніміть грати гриля знімачем для грат. Помістіть тріску на вугіллі. Поверніть решітку на вихідну позицію.
Перед початком готування обробіть поверхню жару маслом. Використовуйте ємність із дозатором – це зручно.
3. Третій крок.
На ґрати гриля Big Green Egg викладете восьминога та кабачок. За кілька хвилин переверніть.
Коли приготуються продукти, зніміть їх з гриля за допомогою спеціальних щипців.
Щоб не обпалити руки, рекомендуємо працювати в жароміцних рукавичках! Замовити товари можна у інтернет-магазині grili.com.ua.
4. Четвертий крок.
Розтопіть вершкове масло|мастило| в сотейнику. Це не займе багато часу. Поставте сотейник з олією на грати гриля Big Green Egg.
Щоб добре організувати робочу зону, рекомендуємо звернути увагу на спеціальні гачки для гриля. На них зручно розміщувати аксесуари та пристрої для готування.
5. П'ятий крок.
Кабачки наріжте брусочками, а восьминога – кільцями.
6. Шостий крок.
Коли вершкове масло у сотейнику нагріється, додайте шалот. Цибулю трохи обсмажте. Додайте трохи часнику (попередньо нарізаного). Обсмажте продукти. Додайте лемонграс, натертий корінь імбиру, перець чилі (його також слід нарізати).
7. Сьомий крок.
У сотейник помістіть восьминога. Обсмажте. Додайте "бейбі" кукурудзу, помідори Черрі та кабачок.
Залийте продукти соусом "Биск". Все перемішайте. Продукти повинні загасити кілька хвилин.
Додати листя шпинату. Ще раз перемішайте.
Посоліть і поперчіть.
8. Восьмий крок.
Соті з грильованого восьминога на грилі Big Green Egg викладете на тарілку. Прикрасьте руколою. Страва готова до подачі!

Смачного.

Соті з грильованого восьминога на грилі Big Green Egg здивує навіть найдосвідченіших гурманів.