Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -40%

Рецепт від Big Green Egg: Свинячі реберця по-азійському

   

Для приготування свинячих реберець по-азіатськи Вам знадобляться наступні інгредієнти:

- 3,5 кілограма свинячих ребер, 2 задніх ряди;

- приправа із 5 спецій – 55 р.;

- перець свіжомелений чорний;

- велика сіль;

- азіатський соус барбекю – 480 мл;

- 1 столова ложка кунжуту сушеного.

Процес приготування свинячих ребер по-азіатськи відбувається в такий спосіб.

Для приготування страви знадобляться такі аксесуари та опції:

- відсікач жару для гриля;

- V-подібні грати (крутив);

- Піддон;

- алюмінієва фольга;

- підготовлений розігрітий гриль до температури 150 градусів, при цьому стоїть відсікач жару ніжками для непрямого нагріву.

Беремо приготовані для приготування реберця і наносимо на них приправу Asian Mop з кожної сторони. Тут же наносимо на свинячі реберця сіль і перець. Після нанесення всіх спецій, кладемо отримані реберця на V-подібну решітку , попередньо решітку викладаємо приготованою фольгою. Переносимо все на піддон і ставимо його на гриль на відсікач жару. Закриваємо кришку гриля та починаємо процес приготування. Страва готується в грилі 3 години, важливо не забувати, кожні 30 хвилин поливати свинячі реберця соусом барбекю. Після такого тривалого приготування продовжуємо готувати реберця наступним чином. Після закінчення 3 годин приготування, беремо реберця і натираємо їх соусом, закриваємо кришку гриля. Тепер починаємо кожні 10 хвилин втирати соус у реберця протягом 30 хвилин. Після закінчення півгодини виймаємо реберця з гриля. Останній штрих, це розрізати наполовину каре, полити соусом і приправити кунжутом. Страва готова для подачі на стіл. Смачного!