Рецепт від Big Green Egg: Свинячі реберця по-азійському
Для приготування свинячих реберець по-азіатськи Вам знадобляться наступні інгредієнти:
- 3,5 кілограма свинячих ребер, 2 задніх ряди;
- приправа із 5 спецій – 55 р.;
- перець свіжомелений чорний;
- велика сіль;
- азіатський соус барбекю – 480 мл;
- 1 столова ложка кунжуту сушеного.
Процес приготування свинячих ребер по-азіатськи відбувається в такий спосіб.
Для приготування страви знадобляться такі аксесуари та опції:
- відсікач жару для гриля;
- V-подібні грати (крутив);
- Піддон;
- алюмінієва фольга;
- підготовлений розігрітий гриль до температури 150 градусів, при цьому стоїть відсікач жару ніжками для непрямого нагріву.
Беремо приготовані для приготування реберця і наносимо на них приправу Asian Mop з кожної сторони. Тут же наносимо на свинячі реберця сіль і перець. Після нанесення всіх спецій, кладемо отримані реберця на V-подібну решітку , попередньо решітку викладаємо приготованою фольгою. Переносимо все на піддон і ставимо його на гриль на відсікач жару. Закриваємо кришку гриля та починаємо процес приготування. Страва готується в грилі 3 години, важливо не забувати, кожні 30 хвилин поливати свинячі реберця соусом барбекю. Після такого тривалого приготування продовжуємо готувати реберця наступним чином. Після закінчення 3 годин приготування, беремо реберця і натираємо їх соусом, закриваємо кришку гриля. Тепер починаємо кожні 10 хвилин втирати соус у реберця протягом 30 хвилин. Після закінчення півгодини виймаємо реберця з гриля. Останній штрих, це розрізати наполовину каре, полити соусом і приправити кунжутом. Страва готова для подачі на стіл. Смачного!