Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -40%

Новорічні рецепти від Лайпакова. Тунець з апельсиновою сальсою

   

Необхідні інгредієнти


1.     Тунець – 500 грам.


2.     Кінза.


3.     Розмарін.


4.     Болгарський перець – 1 шт.


5.     Апельсин середнього розміру – 1 шт.


6.     Оливкова олія.


7.     Спеції.


8.     Соус "Табаско".

Усі продукти зібрані? Почнемо!



Етапи приготування тунця з апельсиновою сальсою


1.     Перший крок.


Підготуйте апельсин.


Зніміть шкірку (як відео).


Візьміть гострий ніж та по фракціях зрізайте «філешки».


Щоб не забруднити одяг – використовуйте фартух. У каталозі grili.com.ua представлені вироби, які не вбирають жир, сік продуктів, кіптяву. Такі фартухи легко відмити!


Наріжте м'якоть апельсина дрібними кубиками.


Підготуйте болгарський перець. Дістаньте насіння та наріжте невеликими кубиками.


Використовуйте гострий, добре збалансований ніж (загляньте в каталог інтернет-магазину grili.com.ua) та дерев'яну дошку. Вона довговічна, не вбирає запахи, легко очищується.


Усі продукти помістіть в одну ємність.


Візьміть кінзу, видаліть стеблинки, дрібно нашаткуйте листочки.


2.     Другий крок.


До апельсину, кінзи, болгарського перцю додайте соус «Табаско» та оливкову олію. Ретельно перемішайте сальсу ложкою.


3.     Третій крок.


Тунець полийте оливковою олією (використовує ємність із дозатором). Додати трохи солі.


Розігрійте гриль.


Очистіть решітку обладнання спеціальною щіткою. Збризкайте поверхню для смаження маслом.


При роботі з грилем обов'язково використовуйте вогнетривкі рукавички. Вони допоможуть захистити руки від опіків та інших ушкоджень.


4.     Четвертий крок.


Тунця помістіть на розігріті ґрати. Щоб не пошкодити ніжне філе, використовуйте спеціальні щипці.


Рекомендуємо обсмажувати тунця з кожного боку по 1 хвилині. У цьому рецепті бажано, щоб тунець був сирим.


5.     П'ятий крок.


Коли тунець приготувався, викладіть його на дерев'яну дошку. Зачекайте, поки риба охолоне.


Наріжте м'ясо тунця слайсами.


Не хочете забруднити руки? Працюйте у рукавичках – це зручно.


6.     Шостий крок.


Презентація блюда.


На стильну тарілку викладіть сальсу.


Зверху обережно покладіть тунця.


Полийте оливковою олією.


Трішки посоліть.


Зверху на блюдо покладіть гілочку розмарину.



Тунець із апельсиновою сальсою – це неймовірно смачно! У новорічну ніч така страва стане ідеальною прикрасою святкового столу.



Бажаєте порадувати рідних людей та приготувати тунця з апельсиновою сальсою? Працюйте з якісним грилем! У каталозі grili.com.ua ви знайдете все необхідне!



А що ви готуєте на новорічні свята? Діліться у коментарях!