Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -40%

Ковбаски з 3-х видів м'яса від Лайпакова на грилі Broil King. Рецепт для гриля

   

Необхідні інгредієнти



1.     Свинина – 500 грам (рекомендуємо вибирати жирне м'ясо).


2.     Яловичина – 500 грам.


3.     Куряче стегно - 500 грам.


4.     Свиняча сітка.


5.     Базилік.


6.     Кінза.


7.     Часник – 1 штука.


8.     Помідори чері – 1 гілочка.

Продукти готові? Почнемо!



Етапи приготування ковбасок із 3-х видів м'яса від Лайпакова на грилі Broil King


1.     Перший крок.


Приготуйте фарш – рекомендуємо нарізати м'ясо ножем. Якісний меч можна знайти в каталозі нашого магазину (grili.com.ua).


Зі шматка яловичини видаліть усі жилки. Наріжте м'ясо дрібними кубиками.


Ті самі дії повторіть зі свининою.


З курячого стегна видаліть шкірку, зачистіть м'ясо від кісточки, видаліть хрящик і наріжте. Щоб м'ясо не ковзало, використовуйте рукавички.


Працювати з продуктами рекомендуємо на дошці з дерева. Вона не затупляє клинок, легко очищається та має тривалий термін експлуатації. Великий вибір пристроїв для гриля можна знайти на сайті grili.com.ua.


2.     Крок другий.


Нарізану яловичину, свинину та курку помістіть у миску.


Базилік дрібно наріжте, додайте|добавляйте| до основних інгредієнтів.


Візьміть кінзу, дрібно наріжте. Додати до м'яса.


Наріжте кілька зубчиків часнику, додайте фарш.


Посоліть, поперчіть і ретельно перемішайте.


3.     Третій крок.


Візьміть свинячу сітку.


Розгорніть та обріжте під розмір ковбаски.


З миски візьміть фарш і викладіть його на свинячу сітку. Зайві краї заберіть (як на відео). Збризкайте ковбаски маслом.


Порада: для пікантного смаку, ви можете покласти всередину ковбаски невеликий брусочок сиру.


4.     Четвертий крок.


Газовий гриль Broil King розігрійте до 250 °.


Очистіть поверхню смаження спеціальною щіткою, збризкайте маслом і викладіть ковбаски. Щоб не обпалити руки, рекомендуємо працювати в жароміцних рукавичках.


Закрийте кришку гриля.


5.     П'ятий крок.


Переверніть ковбаски їх трьох видів м'яса, щоб вони підрум'янилися з усіх боків. Використовуйте спеціальні щипці. З їхньою допомогою дуже зручно перевертати продукти.


6.     Крок шостий.


Поки ковбаски смажаться, наріжте помідори черрі та викладіть їх на дерев'яну тарілку.


7.     Крок сьомий.


Ковбаски готові. Зніміть їх зі смаженої поверхні гриля, викладіть на тарілку для подачі до столу. Приправте помідори чері сіллю та перцем. Наріжте базилік і кінзу, прикрасьте овочі та збризкайте їх оливковою олією.


Не забудьте очистити гриль після завершення приготування – правильний догляд продовжує термін експлуатації обладнання!



Ковбаски з 3 видів м'яса від Лайпакова на грилі Broil King - це феєричне блюдо. Ваші гості будуть вражені!



Смачного!