Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -40%

Карпаччо з стейка рибай. Рецепти для гриля

   

Необхідні інгредієнти



Головний інгредієнт: стейк риба (як приготувати правильний стейк риба, можна знайти на нашому каналі).


1.     Листя салату Рукколи – 50 грам.


2.     Помідори чері – 50 г.


3.     Цибуля Марс – 10 грам.


4.     Каперси – 5 грам.


5.     Зерниста гірчиця – 1 столова ложка.


6.     Бальзамічний соус - ½ столової ложки.


7.     Спеції.


Етапи приготування Карпаччо із стейку рибай



1.     Крок перший.


Підготуйте стейк – посоліть із двох сторін, обробіть оливковою олією. Рекомендуємо використовувати ємності із дозатором – це зручно.


2.     Крок другий.


Розігрійте гриль до 250 градусів. Збризкайте поверхню для смаження маслом.


Обсмажте стейк на грилі (по 2 хвилини кожної сторони). Для визначення ступеня прожарювання стейка використовуйте термометр.


Зніміть м'ясо зі смаженої поверхні. Щоб не пошкодити м'ясо ніжні волокна, використовуйте спеціальні щипці.


3.     Крок третій.


Приступайте до салату.


Наріжте помідори чері на половинки. Щоб прискорити процес готування та не пошкодити продукти, використовуйте ніж із гострим лезом. Оптимальний варіант - меч з дамаської сталі. Замовити його можна у інтернет-магазині grili.com.ua.


Дрібно наріжте цибулю Марс.


Помідори черрі, листя Рукколи та цибуля Марс додайте в одну ємність. Все перемішайте. Тепер додайте зернисту гірчицю, бальзамічний соус та каперси.


Ще раз все ретельно перемішайте.


4.     Крок четвертий.


Поки ви готували салат – стейк охолонув. Наріжте м'ясо на тонкі слайси.


Рекомендуємо працювати з продуктами на дерев'яних обробних дошках. Вони довговічні, не вбирають запахи та виглядають стильно.


5.     Крок п'ятий.


Карпаччо із стейку рибай викладете віялом на дерев'яну тарілку.


Зверху додайте на м'ясо салат, який ви приготували раніше.


Посипте чорним перцем (використовуйте свіжомелений).


Карпаччо із стейку рибай готовий! Можна подавати до столу, ваші гості будуть приємно вражені!



Зробити процес виготовлення продуктів допоможуть спеціальні аксесуари для гриля. У каталозі нашого інтернет-магазину представлений величезний вибір товарів!


Важливо: після завершення приготування не забувайте очищати гриль. Це просте правило допоможе продовжити термін служби обладнання! Використовуйте спеціальні щітки, скребки та миючі засоби для гриля.



Карпаччо зі стейку рибай – це неймовірно ніжна та смачна страва. Готуйте разом із нами!



Смачного!


У коментарях не забувайте ділитися своїми враженнями!