Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -40%

Груша, маринована у вині з горгонзолою і морозивом. Рецепти для гриля

   

Необхідні інгредієнти


1.     Свіжа груша – 1 шт. (основа цього десерту).


2.     Біле вино – 250 мл.


3.     Сир Горгонзолу.


4.     Горіхи кешью.


5.     Вершкове морозиво – 250 грам.


6.     Спеції (сіль, перець).






Етапи приготування груші, мариновані у вині з Горгонзолою та морозивом.


1.     Крок перший.


Візьміть свіжу грушу і розріжте навпіл. За допомогою ложечки зробіть невелике заглиблення у центрі плода. У каталозі сайту grili.com.ua представлено великий вибір товарів. Ножі виконані із міцної дамаської сталі, ручки виробів виготовлені із якісних матеріалів. У процесі нарізування продуктів, вироби зручно лежать у долоні та не вислизають.


2.     Крок другий.


Половинку груші помістіть у ємність із білим вином. Залишіть на 10-15 хвилин.


3.     Крок третій.


Розігрійте гриль до температури 200-250 °. Смажену поверхню змастіть олією. Ми рекомендуємо використовувати ємність із дозатором. Так набагато зручніше. А витрата олії значно знижується.


На грати гриля помістіть грушу і обсмажуйте протягом 10 хвилин. Не забувайте перевертати (кожні дві хвилини).


4.     Крок четвертий.


За дві хвилини до завершення обсмажування помістіть у поглиблення груші 30 г сиру Горгонзола. Закрийте кришку гриля.


Щоб не забруднити одяг у процесі приготування, радимо в нашому інтернет-магазині придбати фартух. Він чудово відмивається, не вбирає жир та інші забруднення, на відміну від аналогів із найближчих супермаркетів. А найголовніше – виглядає стильно!


У такому фартуху ви відчуєте себе шеф-кухарем.


5.     Крок п'ятий.


Відкрийте кришку гриля і переконайтеся, що сир розтанув.


Викладіть грушу на дошку чи дерев'яну тарілку для подачі.


Швидкими відточеними рухами нарубайте трохи горіхів кешью. Найкраще використовувати професійний ніж шефа (його можна знайти у каталозі grili.com.ua).


Присипте грушу з|із| сиром Горгонзола дрібкою рубаних горіхів кешью. Зверху викладіть скибочку вершкового морозива.


Злегка присипте крупинками солі та перцю. Так-так солі та перцю – вони додадуть нотки пікантності десерту (Груші, маринованій у вині з Горгонзолою та морозивом). І ще раз посипте рубаними горішками кеш'ю.


Десерт готовий – можна подавати гостям!



Важливо: правильний догляд – запорука довгої служби будь-якого обладнання! Не забувайте очищати гриль після завершення процесу готування! Скребки та щітки можна придбати у нашому магазині.



Груша, маринована у вині з Горгонзолою та морозивом – надовго залишиться у пам'яті ваших близьких. Вони будуть приємно здивовані десертом із гриля!



Діліться у коментарях враженнями!



Смачного!