Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -40%

Тріска і стружка
Фільтри
Показати

Фiльтр
95- 5609грн. Ціна
- грн.
Виробник
Каталог товарів
Знижка: -10%
Тріска для копчення SANTOS Гікорі, 1кг 7642
0000
0000
0000

990 грн

891 грн

Знижка 99 грн

495 грн

495 грн

495 грн

Бруски для копчення з 70 річної винної бочки 500г 777738

695 грн

Тріска для копчення, вишня Big Green Egg (CHERRY / 113979)

650 грн

Тріска для копчення, гікорі Big Green Egg (HC / 113986)

650 грн

Тріска для копчення, пекан Big Green Egg (PECAN / 113993)

650 грн

699 грн

699 грн

699 грн

Бруски для розпалювання Hickory Wood Big Green Egg 114624

1 400 грн

Бруски для розпалювання Mesquite Wood Big Green Egg 114631

1 400 грн

Тріска і стружка

Тріска і стружка для гриля - вірні помічники для коптилень, барбекю і мангалів.

Тріска для гриля і барбекю це деревні шматочки однієї форми, виготовляються вони за допомогою спеціалізованої машини, яка рубає деревину. Тріска це матеріал для коптилень, барбекю, грилі і т.д.

Найчастіше для виготовлення тріски використовують такі дерева як бук, дуб, граб, клен, черешня, вільха, осика, абрикос, груша, яблуня та інші фруктові.

Вважається, що для виготовлення тріски краще не використовувати хвойні дерева, через великий вміст смолистих речовин в них.

У нашому асортименті ви можете побачити великий вибір тріски і стружки для гриля. Сушиться вона виключно природним способом, завдяки чому не втрачаються природні аромати і не додаються нові невластиві конкретному виду деревини.

Найбільш актуальні наступні товари:

Всі продукти, як стружка, так і тріска чудово підійдуть для приготування ароматних страв з неймовірною золотий скоринкою. Купивши тріску для гриля, ви зможете також використовувати її для коптильні, і повноцінно закоптити м'ясо, рибу, птицю.

Для приготування риби прекрасно підійде тріска з вільхи, а для свинини або курчати яблуня. Також ви можете придбати набір з різних видів деревини і комбінацію тріски і стружки.

Види тріски і способи її застосування

Тріска з черешні ідеально підійде для приготування червоного м'яса. Жорстке м'ясо дикої птиці ви зможете готувати на яблуневої трісці і стружці, але і для свинини, птиці і овочів вона також підходить. У страв, приготованих на яблуневої трісці, буде приємний солодкуватий смак.

Тріска для мангала з вільхового дерева підійде для приготування абсолютно будь-якої страви, вона вишукано підкреслить смак і залишить приємний післясмак після вживання.

Вишня ідеально підходить для дичини, твердого сиру, різних овочів.

Тріска для барбекю з кедра підійде як для тривалого копчення, так і для швидкого приготування страв. Особливо актуально на такій деревині буде приготування свинини, баранини, а також овочів і бургерів.

Ви однозначно зможете зробити справжній кулінарний шедевр за допомогою тріски з солодкого клена. Це може бути риба, овочі, будь-яке м'ясо, сири.

Різні експерименти в готуванні теж вам під силу, купивши ви незвичайні набори з стружки і трісок різних сортів деревини. Всі набори підібрані спираючись на сумісність того чи іншого дерева, і звичайно ж, вся деревини висушена природним способом.

асортимент магазину

В асортименті нашого магазину представлені набори тріски і стружки виготовленої з тріски винних бочок, бочок в яких зберігалося віскі і т.д. Це неповторні набори, які надають страві непідробний смак і аромат. Стружка повільно тліє і занурює їжу в густий аромат копчення.

Використання тріски і стружки для приготування страв барбекю додасть вишуканий смак будь-якого виробу, що, безсумнівно, порадує і здивує вашу сім'ю і близьких.