Електричний гриль-смокер Pit Boss 3-Series Digital Electric, 10600
39 990 грн
39 990 грн
72 990 грн
79 990 грн
30 399 грн
37 799 грн
15 990 грн
94 990 грн
21 800 грн
24 900 грн
57 900 грн
17 400 грн
24 000 грн
5 600 грн
8 994 грн
15 000 грн
Коптильні - це пристосування, які використовуються для особливого способу приготування їжі. Продукти, оброблені димом, набувають вишуканий смак і здатність до тривалого зберігання. Головною особливістю копченого м'яса є те, що воно не втрачає своїх корисних властивостей. В результаті попереднього маринування та використання правильної технології приготування воно перетворюється в дієтичний, смачний продукт.
Газові коптильні - це пристрої, паливом в яких є газ. Особливий смак копченим продуктам надає дим, який при згорянні виділяє спеціальні брикети. Потрібна температура всередині коптильні досягається за рахунок регулятора газового пальника, а її рівномірний розподіл - подвійними стінками. Швидкий розпал дозволяє приступити до копчення за лічені хвилини. Перевагами таких пристроїв є мобільність, універсальність і безпеку.
Основним недоліком газових рішень є ціна газу, який вище, ніж у деревини.
Вугільні коптильні - це пристрої, непередаваний смак, який продукти набувають від диму тріски або вугілля, тліючих під дією вогню. Температуру всередині можна контролювати за допомогою димової витяжки та вентиляційних отворів. Для її регулювання передбачений спеціальний датчик. У вугільних коптильнях на наших сайтах передбачені дві камери - поки в одній готується м'ясо, в інший можна підсмажити овочі. До того ж, багато моделей найчастіше доповнені полицею для зберігання мішків з вугіллям. Колеса додають, здавалося б, громіздкої конструкції, мобільності. Перевагою вугільної коптильні є екологічність і доступність палива. Візитною карткою - той аромат диму, який ви ніколи не отримаєте в газових і електричних коптильнях.
Недоліками є довгий час розпалу й неможливість чітко регулювати температуру всередині камери.
Електричні коптильні - візуально представляють собою металеві ємності з герметично закривається кришкою. Все дійство відбувається всередині. Саме там знаходиться решітка для продуктів, піддон для жиру і тріска, яка при нагріванні тена виробляє дим. Основна відмінність полягає в оформленні нагрівального приладу: він може бути закритим або відкритим. Перші більш економні і підходять практично для всіх продуктів, але і вартість таких моделей вища. Незважаючи на гадану простоту, коптильня, як і потрібно, зберігає в їжі корисні мікроелементи і білки. Відмінність від інших моделей полягає в зручності - вони менш габаритні і працюють від звичайної мережі.
Деякі зразки можуть бути додатково оснащені розширеним функціоналом і автоматичним управлінням.
На нашому сайті представлені всі ці моделі. Якщо ви вирішили купити коптильню, досить тільки зайти у відповідний розділ і вибрати ту, яка підходить вам найбільше по співвідношенню ціна / якість. У разі, якщо у вас залишилися які-небудь питання, зверніться до наших менеджерів, вони допоможуть зробити правильний вибір!