Вугільний смокер Pit Boss Champion, бочкова форма, коптильня-гриль, 10806
79 990 грн
79 990 грн
33 499 грн
15 990 грн
39 990 грн
72 990 грн
94 990 грн
21 800 грн
24 900 грн
57 900 грн
17 400 грн
24 000 грн
41 599 грн
5 600 грн
8 994 грн
15 000 грн
Копчення - не просто спосіб приготування їжі. Це філософія, що об'єднує людей навколо смачного частування. Сучасні коптильні дають змогу з мінімумом зусиль і витрат часу приготувати різні продукти та насолодитися їхнім чудовим смаком. У нашому інтернет-магазині таке обладнання представлено в усьому своєму розмаїтті. Вибрати оптимальну модель не викличе жодних труднощів.
Коптильня - це пристрій, призначений для обробки продуктів харчування димом, який утворюється під час згоряння різних матеріалів (тріски, тирси, дров). Він надає продуктам неповторного смаку, аромату і збільшує термін їхнього зберігання. Існує два основних типи копчення:
1.Гаряче. Відбувається за температури від 40 до 120 °C. Продукти готуються швидко, набуваючи золотистого кольору і вираженого аромату диму.
2. Холодне. Здійснюється за температури від 18 до 25 °C. Процес копчення може тривати від кількох годин до кількох діб. Продукти набувають більш насиченого смаку й аромату, а також тривалого терміну зберігання.
Коптильні бувають різних видів. Дров'яні пристрої - класика. Вони забезпечують найбільш автентичний смак копчення. Електричне обладнання відрізняється простотою у використанні, можливістю підтримки заданої температури. Газові коптильні найбільш компактні, підходять для використання на дачі або в поході.
Також коптильні діляться на переносні та стаціонарні. Перші - легкі та зручні для транспортування, ідеальні для пікніків і вилазок на природу. Стаціонарні коптильні більш масивні та зручні для великої кількості продуктів, підходять для домашнього використання.
Усі коптильні мають приблизно однакову конструкцію. Усередині таких пристроїв є:
• топка: відсік, де згорають тріска, тирса або дрова;
• камера копчення: тут відбувається безпосередньо процес обробки продуктів димом;
• піддон для збору жиру і конденсату: необхідний для підтримки чистоти в коптильні;
• термометр: дає змогу контролювати температуру всередині камери копчення.
Сучасні електричні, дров'яні, газові коптильні оснащуються додатковими аксесуарами, електронікою для розширення функціональності. При виборі коптильні необхідно враховувати:
• вид копчення: гаряче або холодне;
• розмір: скільки продуктів планується коптити одночасно;
• матеріал решіток: нержавіюча сталь або чавун.
Обов'язково вивчіть функціональність коптильні. Вирішіть, які додаткові опції та режими потрібні - термодатчик, автоматичне підтримання температури, генератор диму та інші.
На правах офіційного дилера наша компанія продає коптильні різних видів відомих брендів - Pit Boss, Broil King, Weber, Napoleon і багатьох інших. У каталозі представлені пелетні, газові, електричні та комбіновані грилі-коптильні. На все обладнання видається заводська гарантія, проводиться післягарантійне обслуговування.
Наші менеджери мають великий досвід роботи, відмінно знають конструкції різних коптилень і готові надати кваліфіковану консультацію кожному клієнту. Чекаємо вас у нашому інтернет-магазині і гарантуємо вигідні покупки!