Смачний десерт - яблука з корицею і мюслі, запечені на грилі. Рецепти для гриля.
Необхідні інгредієнти
1. Звичайно, найголовнішим інгредієнтом є яблука – 4 штуки.
2. Кориця – 50 грам.
3. Для начинки – мюслі у шоколаді з кеш'ю.
4. Для подачі – маршмеллоу.
5. Цукрова пудра – 50 г.
Етапи приготування яблук з корицею та мюслі, запечені на грилі.
1. Крок перший.
Видаліть із яблук серцевину. Важливо не зашкодити днищу продуктів. Для видалення серцевини використовуйте ніж із вузьким лезом. У каталозі сайту grili.com.ua представлено великий вибір товарів. Ножі виконані із міцної дамаської сталі, ручки виробів виготовлені із якісних матеріалів. У процесі нарізування продуктів, вироби зручно лежать у руці і не вислизають.
2. Крок другий.
Натріть яблука корицею. Це необхідно для надання готового десерту незвичайного, чарівного аромату та смаку.
3. Крок третій.
Загорніть яблука у фольгу та помістіть на розігріту поверхню гриля Porta Chef PRO Broil King. Щоб не забруднити руки в процесі приготування, використовуйте спеціальні рукавички. А для захисту одягу – фартух. У каталозі сайту представлені товари з різним забарвленням – ви зможете знайти оптимальний для себе варіант. Фартухи виготовлені з якісної тканини, вони не вбирають забруднення та легко відмиваються.
Яблука запікаються на грилі 15 хвилин за температури – 180 °С.
4. Крок четвертий.
Після закінчення часу зніміть яблука зі смаженої поверхні гриля. Щоб не обпалити руки, скористайтесь щипцями для продуктів. Вони виготовлені з якісної сталі, ручка покрита спеціальними матеріалами та не нагрівається при контакті з гарячими поверхнями.
5. Крок п'ятий.
Розгорніть фольгу, де запікалися яблука. Засипте в отвори мюслі в шоколаді з горіхами кешью.
Для прикраси десерту використовуйте невеликі шматочки маршмеллоу нанизані на зубочистки або шпажки.
Зверху посипте яблука цукровою пудрою.
Знову загорніть продукти у фольгу та помістіть на поверхню гриля на 5 хвилин.
6. Крок шостий.
За 5 хвилин десерт остаточно приготуватись, маршмеллоу трохи розтануть і нададуть неймовірний смак яблукам.
Зніміть готовий десерт зі смаженої поверхні гриля.
Для подачі можна використовувати тарілки для десертів та дерев'яні дошки. У каталозі сайту представлений великий вибір таких товарів.
Звичайно, після завершення приготування, не забувайте очищати поверхню гриля від забруднень. Рекомендується використовувати спеціальні засоби. Вони дбайливо видаляють кіптяву та жир, не пошкоджуючи поверхню гриля.
Правильний догляд – запорука довгої служби будь-якого обладнання!
Здивуйте своїх гостей неймовірним чарівним десертом. Вони будуть вражені!
Спробували приготувати яблука з корицею та мюслі на грилі?
Діліться у коментарях враженнями!
Смачного!