Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -62%

Цукіні і помідори на грилі. Рецепти для гриля.

   

Необхідні інгредієнти



Вам знадобиться:


1.     Свіжі цукіні – 2 штуки.


2.     Помідори середнього розміру – 2 штуки.


3.     Пучок базиліка.


4.     Тертий пармезан для посипання.


5.     Масло оливкове.


6.     Спеції.


7.     Пучок свіжий базиліка.


8.     Перепелині яйця – 6 шт.


9.     Часник – 6 зубчиків.

Усі продукти зібрані? Приступаємо до приготування!



Етапи приготування цукіні та помідорів на грилі



1.     Крок перший – розпаліть гриль. Для моделі Big Green Egg алгоритм дій є простим. Відкрийте гриль, за допомогою знімача решіток зніміть поверхню для смаження. Засипте вугілля. У каталозі grili.com.ua представлений великий вибір товарів для розпалювання. Ми використовуємо вугілля. А щоб заощадити час – застосуйте спеціальний фен. Просто увімкніть його та направте на вугілля. Такий спосіб допомагає швидко підготувати гриль до роботи. Не забудьте повернути ґрати на місце. Закрийте кришку та зачекайте, поки Big Green Egg не прогріється до потрібної температури.


2.     Крок другий. Коли прогрівся гриль (це показано на термометрі), температуру потрібно підтримувати. Тому заглушку слід встановити на місце та прикрити нижню заслінку. Це важливо! За дуже високої або низької температури страва не приготується належним чином!


3.     Крок третій – підготуйте інгредієнти. Цукіні та помідори наріжте дрібними кубиками. Найкраще використовувати ніж-шефа з дамаської сталі. Часник роздавити за допомогою спеціального пресу – це дуже зручно. Дрібно наріжте базилік. Всі інгредієнти перемішайте та додайте оливкову олію (2 столові ложки). Посоліть та поперчіть продукти.


4.     Крок четвертий. Виріжте квадрати з фольги та сформуйте конвертики. Не забудьте змастити оливковою олією – скористайтеся силіконовим пензликом. На поверхню фольги викладіть овочі центром і закрийте конверти. Слідкуйте, щоб краї були щільно притиснуті. Викладіть конверти на поверхню гриля Big Green Egg, зачекайте 10 хвилин.


5.     Крок п'ятий - зніміть конверти з овочами з гриля. Акуратно їх розкрийте, стежте, щоб фольга не порвалася. На овочі збийте перепелині яйця. Для одного конверта – 3 штучки. А зверху посипте тертим пармезаном. Акуратно закрийте конверти.


6.     Крок шостий – поверніть конверти назад у гриль Big Green Egg на три хвилини.


Це дуже практична та зручна модель гриля. За допомогою такого обладнання можна не тільки запікати, а й коптити продукти: м'ясо, курку, рибу. А завдяки термометру ви завжди точно знаєте, яка температура всередині гриля. За допомогою заглушки та заслінки можете її регулювати. Виготовлений гриль із міцних, надійних матеріалів. Він простий у використанні. А страви виходять просто неймовірними. Чарівний смак та аромат – вражає!


7.     Крок сьомий. Коли 3 хвилини минуло – зніміть конверти з овочами, яйцями та сиром зі смаженої поверхні грилю. Ви відразу відчуєте спокусливий аромат, що витає у повітрі. Відкрийте конверти, будьте обережні – не обпікніться. Викладіть продукти на тарілки для подачі та несіть до столу.



Після завершення приготування, не забудьте очистити гриль (використовуйте совки для вугілля, скребки, щітки для гриля та миючі засоби – все можна знайти в каталозі grili.com.ua). Важливо: поверхня обладнання має охолонути!



Цукіні та помідори на грилі – це страва, яка підходить усім. Воно не містить зайвих жирів та корисне для здоров'я! При цьому смак виходить чарівним!



А як ви запікаєте овочі на грилі? Пишіть відповідь у коментарях!