Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -62%

Теплий салат від Лайпакова на вугільному грилі Big Green Egg. Рецепт для гриля

   

Необхідні інгредієнти



1.     Соєвий соус – 200 мілілітрів.


2.     Рослинна олія.


3.     Мед - 150 грам.


4.     Винний оцет.


5.     Соус Ворчестер.


6.     Апельсин – 1 штука.


7.     Гірчиця.


8.     Баклажан – 1 штука.


9.     Цукіні – 1 штука.


10.     Болгарський перець – 1 шт.


11.     Свіжі зелені.


12.     Вирізка.

Усі продукти зібрані? Почнемо готувати!




Етапи приготування теплого салату від Лайпакова



1.     Перший крок.


Баклажан наріжте слайсами. Найкраще застосовувати професійний ніж шефа (з дамаської сталі). Загляньте в каталог grili.com.ua та виберіть ідеально збалансований меч. Вибір величезний!


Наріжте цукіні (теж слайсами).


Болгарський перець розріжте на 4 частини (для салату достатньо половини).


Додайте всі інгредієнти в одну тарілку. Овочі злегка замаринуйте соєвим соусом та олією.


На сайті grili.com.ua можна знайти ємності з дозатором (з ними легко та комфортно працювати, рекомендуємо звернути увагу).


2.     Другий крок.


Починайте приготування соусу.


Апельсин розріжте на половинки і видавіть сік у миску.


Додайте трохи винного оцту, соус Ворчестер, мед та столову ложку гірчиці. Все обережно перемішайте. Щоб не забруднити руки та одяг – працюйте у рукавичках та фартуху.


3.     Третій крок.


Вирізку наріжте слайсами. Рекомендуємо працювати з продуктами на професійних обробних дошках. Вони міцні, не вбирають запахи, виготовлені із натурального матеріалу – деревини.


4.     Четвертий крок.


Розігрійте гриль Big Green Egg до 250 °. Ґрати збризкайте маслом.


Викладіть овочі, і за кілька хвилин переверніть.


У вирізку додайте олію.


Бажаєте готувати з комфортом? Щоб аксесуари та пристрої для гриля знаходилися в одній робочій зоні? Зверніть увагу на спеціальні гачки для гриля.


5.     П'ятий крок. Баклажани, цукіні та перець викладете на тарілку.


На гриль надішліть вирізку. Коли м'ясо буде готове, за допомогою спеціальних щипців зніміть його зі смаженої поверхні гриля.


6.     Шостий крок.


Запечені овочі для салату наріжте соломкою. Помістіть їх у тарілку.


М'ясо також наріжте соломкою, додайте в тарілку до овочів.


Додати заправку для салату.


Трохи посоліть і поперчіть салат. Все обережно перемішайте.


Для прикраси використовуйте петрушку, базилік, кінзу та кріп.


Перед подачею викладіть салат на дерев'яну тарілку та посипте зеленню.



Бажаєте готувати ароматні соковиті страви на грилі? На сайті Grili.com.ua представлено багато різних моделей офіційних виробників.



Чи вже приготували теплий салат? Діліться враженнями у коментарях!