Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -40%

Свинячі стейки на грилі. Рецепти для гриля.

   

Необхідні інгредієнти



Насамперед вам знадобиться:


1.     Свіжі соковиті свинячі стейки – 2 штуки.


2.     Пучок ароматного кропу.


3.     Декілька гілочок розмарину для аромату.


4.     Соковиті помідори середнього розміру – 2 шт.


5.     Декілька зубчиків часнику.


6.     Спеції.


7.     Оливкова олія – 2 столові ложки.


Усі продукти зібрані? Приступаємо до приготування!



Етапи приготування свинячих стейків на грилі



1.     Перший крок – необхідно збризкати свинячі стейки олією. Скористайтеся ємністю із дозатором. Це зручно! І витрата олії значно менша, ніж у звичайних пляшках.


2.     Другий крок – підготуйте ґрати газового гриля. На неї теж необхідно нанести оливкову олію.


3.     Третій крок – перемістіть свинячі стейки на грати гриля. Для цього скористайтеся щипцями для м'яса, щоб не зашкодити цілісності продуктів. Акуратно викладіть стейки на поверхню гриля гриля і закрийте кришку. Оптимальна температура приготування для свинини – 200-250 °С.


За дві хвилини переверніть стейки щипцями для м'яса. Пропонуємо скористатися методом Олександра Височанського: зачекайте 2 хвилини і знову переверніть свинячі стейки.


4.     Четвертий крок – підготуйте неймовірний соус. Для цього необхідно – дрібно подрібнити кріп. За допомогою спеціального пристрою (преса) роздавіть часник, найкраще використовувати зручну та сучасну модель (можна знайти в каталозі сайту grili.com.ua). Помідори дрібно наріжте. Скористайтеся якісними ножами. Вироби у нашому магазині виготовлені із міцної дамаської сталі, мають гострі леза. Вони відрізняються високою міцністю та надійністю.


Перемішайте всі інгредієнти в ємності та додайте оливкову олію. Ароматний соус готовий! Він ідеально поєднується з м'ясом!


5.     П'ятий крок – акуратно зніміть свинячі стейки з гриля, викладіть на дерев'яну дошку. Готовність стейків можна визначити за допомогою термометра для м'яса зі щупом. Це необхідний прилад будь-якої кухні. З його допомогою можна виміряти температуру м'яса, не ушкоджуючи стейк! Термометр простий у використанні та виготовлений із міцних матеріалів.


6.     Крок шостий – на свинячі стейки покладіть гілочки розмарину, посоліть, поперчіть та накрийте фольгою на 5 хвилин. М'ясо має відпочити!



Для обробки свинячих стейків, приготовлених на грилі, використовуйте спеціальні прилади – ножі та вилки з двома зубами, щоб не пошкодити волокна м'яса. Це важливо! Тож ви зможете відчути неймовірний смак стейків! У каталозі інтернет-магазину grili.com.ua представлено багато різних варіантів.



Для подачі столу скористайтеся дерев'яною дошкою. Ваші гості будуть вражені! Апетитна золотиста скоринка на газовому грилі виходить чарівною.



Під час готування, щоб не забруднити одяг, надягніть фартух для роботи з грилем. Він виготовлений із якісних матеріалів, не пропускає краплі жиру та легко відмивається.



Не забувайте після завершення приготування почистити гриль. Але обов'язково дайте обладнанню охолонути! Інакше його можна пошкодити! Будьте обережні. Щоб швидко видалити забруднення, скористайтеся спеціальними засобами для грилю. Вони дбайливо видалять жир із поверхні устаткування. Правильний догляд за грилем – продовжує термін служби!



Готувати на газовому грилі легко!



Пробували рецепт? Діліться враженнями у коментарях!