Шарові пиріжки з сиром на грилі. Рецепти для гриля.
Необхідні інгредієнти
1. Перше, що вам знадобиться - листкове тісто! Можна купити в будь-якому супермаркеті чи торговому центрі.
2. Сир – 500 грам. Ви можете вибрати будь-який сорт за вашими уподобаннями.
3. Кунжут для посипання.
4. Вершкове масло – 150 грам.
Етапи приготування листкових пиріжків із сиром на грилі
1. Крок перший.
Заздалегідь розкатане тісто (товщиною 5 мм) розділіть на квадратики. 8х8 сантиметрів. Найкраще якщо готувати продукти ви будете на спеціальній обробній дошці. Вона виготовлена з якісної деревини, не вбирає запахи, чудово очищається та служить стильною окрасою робочого місця.
2. Крок другий.
Наріжте кубиками сир. Обов'язково використовуйте спеціальні ножі із якісним лезом (оптимальний варіант – дамаська сталь). Працюйте з продуктами в рукавичках, щоб не забруднити руки. І, звичайно, не забувайте про фартух. Важливо купувати вироби із спеціальної тканини (у каталозі grili.com.ua представлений великий вибір товарів). Вони не вбирають забруднення та легко відмиваються.
3. Крок третій.
На тісто викладіть нарізаний кубиками сир. Поверніть конвертики, і ретельно скріпіть краї.
4. Крок четвертий
Відкрийте кришку гриля. Використовуйте спеціальні вогнетривкі рукавички. Це важливо! При роботі з гарячими поверхнями та відкритим вогнем обов'язкове правильно – безпека. Жаростійкі рукавички захищають руки від отримання опіків та інших травм.
Помістіть на поверхню гриля гаряче коло. Саме на ньому і випікатимуться пиріжки. Виріб виготовлений із кераміки, ручки – із високоміцної сталі.
На верхню поличку поставте масло|мастило| в ємності, для розпалювання.
5. Крок п'ятий.
За допомогою вогнетривких рукавичок легко можна зняти розтоплену олію з верхньої полиці гриля. Будьте обережні.
Візьміть силіконовий пензлик і змастіть поверхню сформованих пиріжків розтопленим вершковим маслом.
6. Крок шостий.
Посипте майбутні пиріжки кунжутом і злегка присипте сіллю.
7. Крок сьомий.
Відкрийте кришку гриля. Поверхня керамічного кола посипте борошном. Акуратно покладіть пиріжки на поверхню для запікання.
Закрийте кришку та зачекайте 10 хвилин.
8. Крок восьмий.
Коли 10 хвилин минуло, відкрийте кришку гриля (використовуйте жаростійкі рукавички). Пиріжки з сиром та кунжутом готові – можна куштувати!
І звичайно, не забувайте проводити очищення поверхні грилю та керамічного кола після завершення готування. У каталозі сайту представлені спеціальні засоби, які не зашкодять!
Порадуйте близьких людей повітряними, хрусткими та ароматними пиріжками із сиром! Вони будуть уражені неймовірним смаком.
Відкривайте нові страви, які можна приготувати на грилі! А ми вам допоможемо!
Смачного!