Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -62%

Рецепт від GRILI: Сьомга на планці з вільхи

   

Використовуємо наступні інгредієнти для приготування сьомги на планці з вільхи:
- стейки із сьомги – 2 шт.;
- помідори чері - 200 г;
- оливкова олія – 2 столові ложки;
- бальзамічний оцет – 2 чайні ложки;
- зелень та овочі – 200 г.;
- сіль за смаком.


Відбувається процес приготування сьомги на планці з вільхи в такий спосіб.


Для приготування використовуємо такі аксесуари та інструменти:

- розігрітий газовий гриль до температури 200 градусів;
- вільхова планка;
- тріска з сімдесятирічної винної бочки;
- обробну дошку;
- скручування з барбекю інструментами;
- Коробку для копчення;
- терморукавички;
- Тарілки для подачі страви на стіл.



Для початку, ми розпалюємо наш газовий гриль , і, поки буде готуватися риба до приготування, він нагріється до потрібної температури. Готувати стейки із сьомги, ми будемо після нагрівання жарильної камери гриля до 200 градусів. Щоб забезпечити швидке приготування нашої риби і втратити її корисні характеристики. Гриль досягає потрібного нам нагріву, а ми приступаємо до підготовки рибних стейків до смаження.


Якщо шматочки рибних стейків вологі, протріть їх кухонними серветками або рушником із бавовни. Після цього, витягаємо з сьомги кісточки пінцетом, у нас він знаходиться під рукою в шкіряному скручуванні для барбекю інструментів. Витративши близько 5 хвилин, ми досягаємо потрібного нам результату. Розміщуємо наші два стейки із сьомги на вільхову планку . Планку попередньо необхідно замочити у воді на 30 хвилин, так само, як і тріску із сімдесятирічної винної бочки, про яку скажемо нижче. Викладені шматки риби, змащуємо оливковою олією. На вільхову планку, з обох боків від риби, розміщуємо порізані навпіл помідори чері. Ось і все, приготування перед постановкою риби на гриль закінчено, на це у нас пішло менше 10 хвилин. Розміщуємо нашу вільхову планку з рибою в газовий гриль, який вже нагрівся до потрібної температури.


Щоб трохи підкоптити наші рибні стейки, ми будемо використовувати тріску із сімдесятирічної винної бочки, яка додасть страві вишуканий аромат та смак. Замочену тріску ми насипаємо в коробку для копчення і розміщуємо її в газовий гриль під решітку для смаження, на відсікач вогню. Чекаємо поки сьомга приготується, це приблизно 15 хвилин, і, не гаючи часу, готуємо салат із улюбленої зелені та овочів. Кожен може зробити салат на свій смак і заправити його бальзамічним оцтом. Після зняття сьомги з гриля, в салат також додає помідори чері приготовлені разом з рибою. Витягаємо з гриля вільхову планку з рибою в терморукавичках . Все викладаємо на тарілку і відразу подаємо на стіл, не зайвим, до цієї страви, буде два келихи білого вина. Їжте та насолоджуйтесь!