Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -62%

Салат з креветками і авокадо від Лайпакова на грилі. Рецепти для гриля

   

Необхідні інгредієнти


1.     Виноград – 300 грам.


2.     Часник – 1 штука.


3.     Авокадо – 1 штука.


4.     Лимон – 1 штука.


5.     Апельсин – 1 штука.


6.     Капуста – 1 качан.


7.     Креветки – 500 грам.


8.     Горіхи - 150 грам.


9.     Соус свит-чілі - 150 грам.


10.     Мед - 80 грам.


11.     Винний оцет.


12.     Оливкова олія.


13.     Соус "Бальзамік".





Етапи приготування салату з креветками та авокадо від Лайпакова на грилі.



1.     Крок перший.


Лимон розріжте на дві половинки. Використовуйте ніж із дамаської сталі (він значно спростить процедуру нарізування продуктів). У каталозі інтернет-магазину grili.com.ua представлено величезний вибір товарів на будь-який смак!


У ємність видавіть сік із лимона. Розріжте апельсин. Також видавіть сік. Додайте соус «Бальзамік», оливкову олію, винний оцет та чайну ложку меду. Все ретельно перемішайте.


2.     Крок другий.


Розігрійте гриль, поставте ємність із водою на пальник. Поки вода закипає, наріжте капусту. Для комфортної роботи використовують якісні обробні дошки (вони легко очищаються, не вбирають запахи).


3.     Крок третій.


Підготуйте виноград (як відео). Краще використовувати сорт кишміш (у ньому немає кісточок). Змішайте в ємності волоські горіхи та виноград.


4.     Крок четвертий.


Очистіть креветки, зробіть надрізи по спині і видаліть начинки (як на відео).


Дрібно наріжте часник.


Креветки помістіть у глибоку миску. Додайте нарізаний часник та оливкову олію.


5.     Крок п'ятий.


Підготуйте авокадо. Розріжте вздовж, видаліть кісточку, дістаньте м'якоть ложкою. Наріжте брусочками авокадо. Викладіть у тарілку і полийте оливковою олією.


6.     Крок шостий.


Зніміть гарячу воду з конфорки газового гриля. Щоб не обпалити руки, використовуйте вогнетривкі рукавички. Залийте окропом капусту. Зачекайте 1 хвилину. Ця процедура допоможе зробити капусту м'якшою.


7.     Крок сьомий.


Змішайте інгредієнти (капусту, горіхи, виноград), додайте|добавляйте| трохи заправки, перемішайте.


8.     Крок восьмий.


Приготуйте креветки та авокадо. Розігрійте гриль до 250 °. Викладіть на ґрати спеціальний мат, щоб креветки не провалилися. Збризкайте поверхню жару маслом і викладіть продукти. Закрийте кришку гриля. Через кілька хвилин переверніть креветки та авокадо.


Коли продукти будуть готові, зніміть їх з грат гриля спеціальною лопаткою.


9.     Крок дев'ятий.


Презентація салату з креветками та авокадо. На дерев'яну тарілочку викладіть капусту, горіхи та виноград.


До креветок додайте трохи соусу Світ-чілі. Покладіть їх на тарілку до інших інгредієнтів. Зверху викладіть авокадо.


Прикрасіть салат з креветками та авокадо листочками бальзаміку.



Смачного!