Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -62%

Рецепт від GRILI: Класичний американський перцевий соус

   

Використовуємо такі інгредієнти для приготування пташиного філе:

- вершкове масло – 50 г.;

- цибуля – 1 шт.;

- оливкова олія – 1 столова ложка;

- перець різних сортів горошком – 1 уп.;

- яловичий бульйон – 100 мл;

- віскі – 50 мл;

- вершки п'ятнадцяти відсоткові – 100 мл;

- сіль за смаком.

Відбувається процес приготування класичного американського соусу в такий спосіб.

Для приготування використовуємо такі аксесуари та інструменти:

- бічну конфорку гриля;

- сотейник;

- їдальню ложку;

- обробну дошку;

- часникодавку;

- кухонний ніж.

Підготовка інгредієнтів. Для приготування перцевого соусу відразу підготуємо всі необхідні інгредієнти в потрібній кількості. Цибулю дрібно подрібнюємо, оскільки, почавши готувати соус, він буде потрібен практично відразу. Насамперед, подрібнимо перець, зробимо це сотейником. Розгортаємо серветку навпіл, на нижню частину висипаємо перець, верхньою накриваємо його. Використовуючи сотейник як «ударний інструмент», подрібнюємо перець завдаючи ударів по серветці. Перець готовий для приготування. А сотейник задіємо для приготування соусу.

Приготування соусу. Ставимо сотейник на конфорку гриля, додаємо в нього вершкове масло і відразу оливкову олію. Таким чином, ми уникнемо випаровування вершкового масла при його розпалюванні. Розтопивши масло, додамо цибулю, і роздавивши часник часником відправляємо його слідом за цибулею. Готуємо вміст до появи золотистого кольору, після чого почергово засипаємо інгредієнти, що залишилися.

Насамперед кидаємо подрібнений перець, вливаємо бульйон і віскі, після додавання кожного інгредієнта, ретельно перемішуємо вміст сотейника. Після додавання віскі все перемішуємо, досить швидко алкоголь випаровується, що дозволяє нам влити вершки.

Готуємо соус до потрібної консистенції, помішуючи його ложкою, отримаємо густу масу. При охолодженні соус стане ще трохи густішим, що й має вийде в результаті. В кінці залишиться тільки додати сіль до смаку і можна подавати на стіл до м'ясної страви.

Підсумуємо. У нас вийшов чудовий перцевий соус із класною консистенцією. На приготування пішло не більше 20 хвилин, а приготування виявилося не таким складним, ви зможете повторити. Ми спробуємо соус зі свинячим стейком на кістки і повірте, результат просто приголомшливий. Аромат соусу та нотки різних перців роблять м'ясо ще смачнішим. Готуйте просто, смачно та насолоду. Смачного!