Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -40%

Перепела на грилі з відсікачем. Рецепти для гриля

   

Необхідні інгредієнти


Основний інгредієнт: перепілки – 5 штук.


Для маринаду:

1.     Мед – три чайні ложечки.

2.     Гірчиця – чотири чайні ложки.

3.     Соєвий соус – п'ять чайних ложечок.

Ці інгредієнти ідеально поєднуються з птахом.



Етапи приготування перепелів на грилі з відсікачем


1.     Крок перший.

Розріжте перепелів. Щоб виконати дію швидко, рекомендуємо використовувати гострий ніж із дамаської сталі. Він зручно лежить у руці, добре збалансований, ручка не вислизає з рук. У каталозі сайту наведено варіанти ножів для різних продуктів.

2.     Крок другий.

Акуратно змішайте всі інгредієнти (мед, соєвий соус та гірчицю) в окремій ємності.

Важливо: гірчиця не має бути гострою!

Рекомендуємо використовувати ємність, в якій легко помістяться перепілки.

3.     Крок третій.

Після того, як маринад був приготовлений, акуратно «занурте» в нього перепілку. Обов'язково промажте ніжне м'ясо з усіх боків.

Після цього помістіть всіх перепілок у ємність із маринадом і ще раз ретельно перемішайте.

Залишіть на 10 хвилин.

4.     Крок четвертий.

Щоб сік м'яса та маринад не забруднили відсікач, загорніть його у фольгу. Скористайтеся жароміцними рукавичками, які витримують відкриті язики полум'я. Це необхідно, щоб захистити руки від опіків та інших ушкоджень. Великий вибір рукавичок представлено у каталозі grili.com.ua.

Встановіть відсікач (у спеціальні пази). Зверху помістіть грати гриля.

5.     Крок п'ятий.

Обережно викладіть перепелів на грати гриля Big Green Egg. Закрийте кришку.

У процесі виготовлення рекомендуємо змастити продукти маринадом.

Не забудьте перевернути перепелів за п'ять хвилин до завершення приготування.

Загальний час приготування – 20-25 хвилин.

6.     Крок шостий.

Відкрийте кришку вугільного гриля і обережно викладіть перепелів на обробну дошку. Зачекайте 5 хвилин (м'ясо має відпочити).


І пам'ятайте: м'ясо перепелине дуже ніжне, тому його слід готувати «непрямим» шляхом на грилі Big Green Egg. Обов'язково використовуйте відсікач!

Щоб не пошкодити ніжні волокна м'яса, скористаєтеся щипцями. Придбати виріб можна на сайті grili.com.ua.


Коли приготування завершено – обов'язково очистіть гриль за допомогою щітки для гриля!


Смачного!