Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -40%

Мангал, гриль, коптильня - що краще купити?

thumbnail

Святковий пікнік за містом, поїздку на дачу або просто виїзд на природу вже важко уявити без ароматного шашлику, соковитих стейків, запечених овочів чи рибки на грилі. Величезний асортимент обладнання для барбекю та грилінгу сьогодні відкриває багато можливостей та перспектив для відпочинку з друзями або у сімейному колі. Якісне обладнання для гриля можна придбати в магазині «GRILI Все для барбекю».

Типи та види мангалів

Приготувати улюблені страви на свіжому та чистому повітрі можна у різний спосіб. Найпоширеніший – це використання мангалів. Залежно від деталей будови, пересування та розмірів, дані пристрої бувають декількох видів.

Основні типи мангалів:

• коптильня;

• гриль;

• газовий;

• електричний;

• стаціонарний;

• портативний;

• розкладний.

Мангал з грилем надає можливість приготування не тільки з використанням шампурів, але і за допомогою спеціальної решітки. Коли на неї викладаються продукти, то тепло, що йде від жару, запечатує їх, вони залишаються соковитими. Багато часу сам процес не займає. Страви, приготовані на грилі, мають корисні якості і мають природний смак.

Газовий мангал – принцип роботи нагадує газову плиту. Є портативні моделі, які не займають багато місця, а є і помасивніші конструкції – стаціонарні. Вони можуть встановлюватися на кухні. З достоїнств газового мангалу на природі – відсутність потреби у дровах чи вугіллі.




Коптильня для будинку – пристрій сконструйований таким чином, що кришка відповідає розмірам решітки. Коли кришка перебуває у відкритому стані, можна приступати до смаження м'яса, овочів чи риби. Якщо її опустити, то мангал перетворюється на коптильню за рахунок того, що дим не виходить у навколишнє середовище, а прямує на коптильну камеру.

Електричний мангал – спрощений варіант виготовлення шашликів. Принцип роботи полягає у нагріванні спеціальних елементів. Вбудований електричний термометр дозволяє виставити необхідну температуру. Така особливість дозволяє приготувати якісну страву.




Основні особливості гриля

Якщо хочеться їсти не лише смачні, а й корисні страви, то використання гриля допоможе досягти такої мети. Наявність кришки на грилі сприяє приготуванню страв різними способами, як:

• смаження;

• копчення;

• тушкування;

• варіння;

• запікання.

Візуально гриль нагадує глибоку сковороду з кришкою. Варіація розмірів конструкції різна. Є такі, які розраховані на сім'ю до п'яти осіб, а є ті, які зможуть задовольнити смакові потреби цілої компанії.

Грилі можуть бути:

газовими;

електричними;

вугільними;

дров'яними.

Метал або кераміка застосовують у ролі матеріалу, з якого виробляється конструкція. Технологія приготування страв на грилі полягає у термічній обробці їжі у закритій ємності. Процес відбувається за принципом швидкої готовності за наявності сильного жару. Масивні потоки гарячого повітря, які обволікають продукти з усіх боків, надають страві золотистої скоринки, при цьому соковитість зсередини не втрачається.

Купити найкращий гриль для дому можна у «GRILI Все для барбекю». На мангал ціна лояльна. Якісна продукція, вигідні умови та кваліфікований персонал допоможуть з вибором будь-яких пристроїв, інструментів та аксесуарів для смачного відпочинку.