Ребра барбекю у вишневому соку зі стейком з капусти на гриль-коптильні від українського виробника GRILLI
Необхідні інгредієнти:
1. Свинячі ребра 1 кг
2. Вишневий сік 2 л
3. Кетчуп 200 гр
4. Корінь імбиру 1 шт
5. Мед 100 гр
6. Часник 3 зубчики
7. Декілька гілочок розмарину.
8. Соєвий соус 70 мл
9. Капуста 1 шт
10. Спеції
Приступимо ж до створення шедевра!
Етапи приготування реберців барбекю у вишневому соку зі стейком.
капусти на гриль-коптильні GRILLI:
1) Для початку нам необхідно проварити ребра у вишневому соку. Заливаємо в каструлі ребра вишневим соком так, щоб сік повністю покрив ребра. Додаємо гілочку розмарину та відправляємо на гриль.
2) Поки проварюються ребра, приготуємо глазур, щоб реберця взялися гарною скоринкою. Беремо кетчуп, трохи соєвого соусу, давимо часник, дрібно нарізаємо трохи розмарину та мед, щоб ребра краще закарамелізувались. Перемішуємо.
3) Перевіряємо як там поживають наші ребра, проварюємо ребра, залежно від товщини ребра, протягом приблизно 10 хвилин.
4) Готуємо стейки із капусти. Нарізаємо великими часточками качан капусти. (Приблизно 3 стейки з половини капусти середнього розміру).
5) Готуємо заправку до стейку із капусти. Беремо трохи соєвого соусу, імбиру. Дрібно нарізаємо імбир і додаємо трохи меду. Ретельно все вимішуємо.
6) Надягаємо термостійкі рукавиці та знімаємо ребра.
7) Чистимо грати. Це робиться поки що гарячі, таким чином можна добре і швидко їх очистити.
8) Ретельно обробляємо грати олією. Дістаємо ребра з каструлі та відправляємо на гриль. Періодично перевертаємо, щоб дати прожаритися з усіх боків.
9) Обробляємо стейки з капусти олією. Також обробляємо грати та відправляємо готуватися.
10) Змащуємо ребра нашою глазур'ю, поки вони ще перебувають на грилі.
11) Коли стейки з капусти готові, поливаємо їх заправкою.
12) Як тільки ребра закарамелізувались - страва готова! Прикрашаємо гілочкою розмарину і подаємо разом із стейками із капусти.
Готово! Смачного!
Багато якісних грилів можна знайти на сайті grili.com.ua. Зайдіть в інтернет-магазин та переконайтесь самі!