Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -40%

Готуємо правильний стейк рибай сухого і вологого визрівання! Рецепти для гриля

   

Необхідні інгредієнти


1.     Основний інгредієнт: – 1 кілограм відрубу.


2.     Стейк у вакуумному пакеті – 500 грам.


3.     Спеції – сіль, перець.


Етапи приготування стейку рибай сухого та вологого визрівання на грилі



1.     Крок перший.


Розділіть м'ясо на стейки. Використовуйте обробну дошку. У каталозі інтернет-магазину grili.com.ua багато знайти багато товарів за приємними цінами.


Зачистіть стейк. Скористайтеся спеціальним ножем для обробки м'яса. На відміну від звичайних кухонних аналогів, вироби нашого магазину вигідно відрізняються. Ножі виготовлені із міцної сталі (краще вибрати дамаську), ручка покрита спеціальним захисним шаром. Працюючи з продуктами ніж не вислизає, працювати із нею комфортно.


Важливо – до приготування солити і перчити не потрібно. Сіль забирає вологу, а перець згорить у процесі смаження.



2.     Крок другий.


У стейках заберіть кістку.



3.     Крок третій.


Щоб приготувати правильний рибний стейк, необхідно виставити правильний температурний режим. Оптимальні показники – 200-250 градусів. Тому важливо використовувати якісні грилі, обладнані кришкою з термометром.



4.     Крок чотири.


Змастіть стейки олією. Зробіть "невеликий масаж". Розпорошувати олію зручно за допомогою спеціального дозатора. Товар є у каталозі grili.com.ua.


Щоб не забруднити одяг, скористайтеся фартухом. На сайті можна підібрати цікаві та стильні варіанти. Фартухи з нашого каталогу виготовлені з якісної тканини, не вбирають жир та інші забруднення, легко відмиваються.



5.     Крок п'ятий.


Ґрати змастіть маслом і викладіть стейки. Щоб не пошкодити волокна м'яса, скористаєтеся щипцями.



6.     Крок шостий.


Через 2 хвилини переверніть стейки. Загальний час приготування – 8 хвилин.


Щоб визначити ступінь прожарювання, скористайтесь термометром.



7.     Крок сьомий.


Готові стейки риба викладете на дошку. Різати одразу не потрібно! Усередині йде процес бурління, сік повинен рівномірно розподілитися. Покладіть стейки під фольгу. Вони повинні полежати приблизно 8 хвилин (залежить від маси м'яса).



8.     Крок восьмий.


Наріжте готові стейки рибай. Посоліть і поперчіть. У процесі нарізування використовуйте гострий ніж та спеціальну вилку для м'яса.



Після завершення приготування не забудьте очистити гриль. Щоб не пошкодити поверхню обладнання, використовуйте спеціальні миючі засоби.




Стейки виходять неймовірно ніжними та ароматними. Обов'язково спробуйте цей рецепт, ділитесь враженнями в коментарях.




Смачного!