Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -62%

Філе ягняти на планці в газовому грилі. Рецепт для гриля.

   

Необхідні інгредієнти


Вам знадобиться:


1.     Філе ягняти - трохи більше одного кілограма.


Для маринаду:


1.     Петрушка – один пучок.


2.     Часник – одна головка.


3.     Морська сіль.


4.     Оливкова олія.


5.     Спеції – орегано та чорний мелений перець.


Продукти готові? Почнемо!


Етапи приготування філе ягняти на планці в газовому грилі



1.     Перший крок. Підготуйте філе ягняти. Розділіть його на кілька частин за допомогою гострого ножа. Найкраще використовувати вироби з дамаської сталі.


Готувати м'ясо рекомендуємо на планках із вільхи (купити їх можна в інтернет-магазині grili.com.ua).


Важливо: за годину до використання замочіть планки у воді.


2.     Другий крок. Приготуйте маринад. Дрібно подрібніть петрушку. Також роздавіть часник. Скористайтеся спеціальним пристроєм. Основна перевага чеснокодавки – простота застосування та відсутність відходів.


Часник додайте до петрушки. До них насипте по одній чайній ложці чорного меленого перцю, орегано та морську сіль.


Усі інгредієнти ретельно перемішайте. Потім додайте оливкову олію. Використовуйте ємність із дозатором. Це зручно! А щоб не забруднити одяг, одягніть фартух. У каталозі представлений великий вибір товарів різного дизайну та забарвлення. Фартухи з інтернет-магазину grili.com.ua не вбирають жир та інші забруднення та легко відмиваються.


Ще раз перемішайте усі інгредієнти.


3.     Третій крок. Додати маринад до м'яса. Ретельно утріть суміш у філе ягняти між прожилками! Щоб не забруднити руки - працюйте з продуктами в рукавичках.


4.     Крок четвертий. Філе ягняти має добре промаринуватися - залиште його на 15-20 хвилин.


5.     Крок п'ятий. Ягня замаринувалося - викладіть м'ясо на планки з вільхи (вони були попередньо замочені у воді).


6.     Крок шостий. Гриль розігрійте до 250 °. Відкрийте кришку – для цього обов'язково скористайтеся вогнетривкими рукавичками. Вони необхідні для того, щоб убезпечити руки від отримання опіків та інших ушкоджень.


Купити вогнетривкі рукавички для гриля можна на сайті grili.com.ua.


Помістіть філе ягняти на планках на поверхню гриля.


7.     Крок сьомий. Через 20 хвилин філе ягняти можна подавати до столу. Перевірте готовність м'яса термометром (температура повинна бути 60°).


За допомогою спеціальних щипців викладіть філе на поверхню дошки чи тарілки, зачекайте 5 хвилин. Філе ягняти має відпочити (воно набере ще 5° і прожарювання буде медіум).


8.     Крок восьмий. Наріжте м'ясо (скористаєтеся спеціальною виделкою та гострим ножем) та пригощайте гостей! Страва вийде неймовірно смачною.




Філе ягняти на планках - це чарівно! Спробуйте приготувати та переконайтеся в цьому особисто!



Смачного!