Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -62%

Філе Міньйон від Костянтина Лайпакова і GRILI на грилі Broil King. Готуємо на грилі

   


Необхідні інгредієнти


Що вам знадобиться? Список необхідних продуктів:

1.     Яловича вирізка - 800 грам. За допомогою гриля Big Green Egg ви зможете розкрити усі смакові особливості м'яса.

2.     Сир Горгонзолу – 300 грам.

3.     Сир Чеддер - 300 грам.

4.     Вершки – 250 мілілітрів.

5.     Яловича грудинка - 360 грам.

6.     Пучок салату Ромен.

7.     Зелень – для прикраси філе Міньйон.

8.     Спеції.



Етапи приготування філе Міньйон від Костянтина Лайпакова та GRILI на грилі Broil King


1.     Перший крок.

Зачистіть яловичу вирізку, видаліть головну частину. Для страви вам знадобиться середня частина вирізки (вона має бути схожа на медальйончики).

Для обробки м'яса рекомендуємо використовувати гострий ніж з дамаської сталі. Великий вибір товарів для приготування на грилі можна знайти на сайті grili.com.ua.

2.     Другий крок.

Нафаршируйте медальйони.

Відріжте 15 г сиру Горгонзола.

Візьміть ніж із тонким лезом, і акуратно зробіть надріз на медальйонах із яловичини.

Заздалегідь нарізаним сиром нафаршируйте медальйони.

3.     Третій крок.

Візьміть шматочки бекону та розріжте їх на дві рівні частини.

Акуратно «закрутіть» у них філе Міньйон. Щоб бекон не впав під час приготування, затягніть шматочки м'яса шпагатом (як на відео).

4.     Крок четвертий. Готуємо гарнір.

Наріжте салат Ромен.

Сир Чеддер натріть на тертці, щоб він швидше розплавився.

Візьміть сотейник, засипте туди натертий сир, залийте вершками.

5.     Крок п'ятий.

Візьміть сформовані шматочки філе Міньйон, поперчіть і посоліть до смаку.

Полийте олією (краще використовувати ємності з дозатором). Все ретельно перемішайте.

6.     Крок шостий. Готуємо соус.

У газовому грилі Broil King передбачена бічна конфорка. Увімкніть її та поставте сотейник. Вершки необхідно нагрівати, доки сир Чеддер не розтопиться. Під час приготування слід помішувати соус ложкою!

7.     Крок сьомий.

Газовий гриль Broil King необхідно розігріти до 300 градусів. Перед початком приготування обов'язково почистіть решітки обладнання.

Обробіть поверхню жару маслом (зручно використовувати ємність з розпилювачем). Придбати всі необхідні пристрої можна в нашому інтернет-магазині.

На грати гриля Broil King викладете філе Міньйон.

У процесі приготування не забувайте перевертати м'ясо (щоб воно «запечаталося» з обох боків).

Щоб контролювати ступінь прожарювання м'яса, використовуйте термометр.


Коли філе Міньйон буде майже готове, розмістіть на решітку гриля салат Ромен.

Для подачі використовуйте дерев'яну дошку або тарілку. Викладіть філе Міньйон та салат Ромен, полийте соусом. А для "зв'язування" смаків посипаємо натертим сиром Горгонзола. Прикрасьте зеленню та подавайте гостям!


Варто один раз скуштувати філе Міньйон, приготовлене на газовому грилі Broil King, і ви будете вражені!