Філе дорадо на овочах з соусом від Лайпакова на Broil King KEG. Рецепти для гриля
Необхідні інгредієнти
1. Філе дорадо - 400 грам.
2. Перці – 2 штуки.
3. Свіжі помідори – 2 шт.
4. Свіжий баклажан – 1 штука.
5. Свіжий кабачок – 1 штука.
6. Цибуля середнього розміру – 1 штука.
7. Соєвий соус.
8. Оливкова олія.
9. Зелень.
10. Кедрові горіхи - 50 грам.
11. Спеції (сіль, перець).
12. Сир «Пармезан» – 200 грам.
13. Часник.
Етапи приготування філе дорадо на овочах із соусом від Лайпакова на Broil King KEG
1. Крок перший.
Акуратно підготуйте філе дорадо. Видаліть плавці, голову (як відео).
Для зручної роботи використовуйте гострий ніж. У каталозі grili.com.ua представлений великий вибір ножів із дамаської сталі. Вони ідеально збалансовані, зручно лежать у долоні, не вислизають у процесі готування.
Зачистіть філе, видаліть зайві кістки (скористаєтеся спеціальним пінцетом, замовити його можна в нашому інтернет-магазині).
А щоб не забруднити руки, працюйте в рукавичках.
2. Крок другий.
Підготуйте овочі. Наріжте кабачок, баклажан та помідор слайсами. Очистити болгарський перець. Наріжте його соломкою. Заправте овочі соєвим соусом, додайте оливкову олію. Використовуйте ємність із дозатором – це зручно! Посоліть та поперчіть продукти.
Наріжте часник, також додайте до овочів.
Усі інгредієнти перемішайте. Залишіть овочі - вони повинні промаринуватися.
3. Крок третій.
Приготуйте заправку.
Візьміть кінзу, кедрові горішки, натріть сир «Пармезан» на великій тертці.
Очистіть зубчик часнику, наріжте його та додайте до інших інгредієнтів для заправки.
Посоліть, поперчіть. Не забудьте додати оливкову олію.
Усі інгредієнти ретельно перетріть у спеціальній ступці до однорідної маси.
Перекладіть заправку в окрему миску.
Погода за вікном не тішить? Встановіть вуличний обігрівач та готуйте з комфортом!
4. Крок четвертий.
Розігрійте гриль, за допомогою спеціальної щітки очистіть грати. Обробіть поверхню жару маслом.
На грати гриля викладіть овочі.
Закрийте кришку гриля. Через кілька хвилин кабачки, баклажани, перець та помідори – переверніть.
Для роботи з продуктами на грилі використовуйте спеціальні щипці.
Коли овочі підрум'яняться, зніміть їх зі смаженої поверхні.
5. Крок п'ятий.
Збризкайте грати гриля олією. Це необхідно, щоб продукти не підгоріли.
Філе дорадо також обробіть олією.
Помістіть рибу на поверхню гриля.
Слідкуйте, щоб філе не підгоріло.
6. Крок шостий.
Філе готове! Можна сервірувати!
Викладіть філе дорадо та овочі на дерев'яну тарілочку (це стильно). Заправте соусом.
Філе дорадо на овочах із соусом готове – можна куштувати!
Смачного!