Буженина від Кості Лайпакова на гриль-коптильні GRILLI
Необхідні інгредієнти:
1. Свиняча шия 1 кг
2. Чорнослив 100 гр
3. Курага 100 гр
4. Гірчиця 60 гр
5. Часник 3 зубчики
6. Кілька гілочок розмарину
7. Соєвий соус 70 мл
8. Мед 1 ст. л.
9. Сіль
10. Перець
Етапи приготування буженини з курагою та чорносливом на гриль-коптильні GRILLI:
1) Нарізаємо смужками курагу та чорнослив.
2) Беремо шию і робимо внутрішню кишеню: збоку вставляємо ніж і вирізаємо невелику кишеньку. Потім фаршируємо в нашу кишеню курагу та чорнослив. Укладаємо м'ясо в ємність.
3) Приступаємо до маринаду: давимо часник і додаємо до м'яса. Також додаємо соєвий соус, гірчицю, мед, перець та сіль. Поступово розподіляємо наш маринад.
4) Беремо пергамент і укладаємо та загортаємо шию. Потрібно замотати щільніше, щоб наш маринад не виплив.
5) Відправляємо в гриль і готуємо при 200 ° C і вимірюватимемо щупом, щоб температура всередині нашого продукту була 67 ° C.
6) Не забуваємо періодично перевертати буженину, щоб вона не пригоріла, а також перевіряємо температуру.
7) Приступаємо до сервірування нашої страви: нарізаємо буженину і викладаємо, присипаємо гілочками розмарину та сіллю.
Страва готова!
Радуйте себе та близьких разом із Grilli!
Багато якісних грилів можна знайти на сайті grili.com.ua. Зайдіть в інтернет-магазин та переконайтесь самі!