Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -62%

Буженина від Кості Лайпакова на гриль-коптильні GRILLI

  

Необхідні інгредієнти:

1. Свиняча шия 1 кг

2. Чорнослив 100 гр

3. Курага 100 гр

4. Гірчиця 60 гр

5. Часник 3 зубчики

6. Кілька гілочок розмарину

7. Соєвий соус 70 мл

8. Мед 1 ст. л.

9. Сіль

10. Перець

Етапи приготування буженини з курагою та чорносливом на гриль-коптильні GRILLI:


1) Нарізаємо смужками курагу та чорнослив.


2) Беремо шию і робимо внутрішню кишеню: збоку вставляємо ніж і вирізаємо невелику кишеньку. Потім фаршируємо в нашу кишеню курагу та чорнослив. Укладаємо м'ясо в ємність.


3) Приступаємо до маринаду: давимо часник і додаємо до м'яса. Також додаємо соєвий соус, гірчицю, мед, перець та сіль. Поступово розподіляємо наш маринад.


4) Беремо пергамент і укладаємо та загортаємо шию. Потрібно замотати щільніше, щоб наш маринад не виплив.


5) Відправляємо в гриль і готуємо при 200 ° C і вимірюватимемо щупом, щоб температура всередині нашого продукту була 67 ° C.


6) Не забуваємо періодично перевертати буженину, щоб вона не пригоріла, а також перевіряємо температуру.


7) Приступаємо до сервірування нашої страви: нарізаємо буженину і викладаємо, присипаємо гілочками розмарину та сіллю.


Страва готова!


Радуйте себе та близьких разом із Grilli!


Багато якісних грилів можна знайти на сайті grili.com.ua. Зайдіть в інтернет-магазин та переконайтесь самі!