Прес для бургерів нерж. GRILLI 77758
1 490 грн
1 341 грн
Знижка 149 грн
1 490 грн
1 341 грн
Знижка 149 грн
1 500 грн
1 200 грн
Знижка 300 грн
990 грн
891 грн
Знижка 99 грн
790 грн
669 грн
Знижка 121 грн
690 грн
621 грн
Знижка 69 грн
600 грн
509 грн
Знижка 91 грн
690 грн
483 грн
Знижка 207 грн
790 грн
590 грн
690 грн
790 грн
1 090 грн
1 200 грн
1 029 грн
389 грн
Знижка 640 грн
750 грн
Прес для бургерів - простий, але вкрай корисний аксесуар для любителів готування смачних страв на грилі. Він використовується для формування котлет із фаршу. Прес допомагає створювати рівномірні за товщиною і формою м'ясні заготовки.
Широко поширені класичні преси, які складаються з основи та кришки. Першу наповнюють фаршем. Потім накривають кришкою і стискають, формуючи котлету. Такі преси зазвичай виготовляються з металу або пластику. Вони мають рифлену поверхню для створення характерних ліній на котлеті.
Преси з регульованою товщиною дають змогу формувати котлети з бажаними розмірами. Ці інструменти мають гвинт або знімні вставки. Вони використовуються для зміни глибини основи.
Преси для міні-бургерів призначені для створення маленьких котлет, що ідеально підходять для закусок або дитячих порцій. Вони дають змогу швидко і легко сформувати невеликі заготовки, які виходять однаковими за розміром і формою.
Подвійний прес для бургерів дає змогу одночасно формувати дві котлети, що значно прискорює процес приготування. Це важливо, коли їжа готується на будь-якому заході, для великої компанії.
Головна перевага інструменту - забезпечення однакової форми і товщини кожної котлети для гриля. Це сприяє бездоганно рівномірному приготуванню всіх м'ясних заготовок. На готових котлетах не буде недосмажених або пересмажених ділянок. Та й їхній зовнішній вигляд порадує будь-якого гурмана. Інші переваги використання преса:
• Прискорення процесу формування котлет, особливо під час приготування великої кількості бургерів. Це економить час і зусилля, даючи змогу швидше перейти до процесу смаження і сервірування.
• Прес допомагає більш ефективно використовувати фарш, мінімізуючи відходи і забезпечуючи рівномірний розподіл м'яса. Це важливо при приготуванні бургерів з дорогих сортів яловичини, свинини або при обмеженій кількості інгредієнтів.
Також прес покращує текстуру і смак котлет, надає м'ясним делікатесам характерних рифлених ліній. Це не тільки покращує зовнішній вигляд, а й сприяє якісному проникненню тепла, роблячи страви більш соковитими та смачними.
Процес приготування ідеальних котлет дуже простий. Алгоритм дій наведено далі:
• Готуємо фарш, додаємо до м'яса спеції та інші інгредієнти на власний смак.
• Добре перемішуємо фарш, щоб він став однорідним.
• Формуємо котлети. Беремо необхідну кількість фаршу, поміщаємо його в основу преса. Накриваємо кришкою, натискаємо.
• Витягуємо котлету з преса, намагаючись не пошкодити її форму. Якщо прес має антипригарне покриття, це буде легше зробити.
Усе! Котлети можна смажити на грилі. Рекомендується робити це на середньому вогні й обов'язково перевертати заготовки для рівномірного просмажування.
Купити преси для бургерів, кальцоне, паніні, гамбургерів та інших страв нескладно в інтернет-магазині GRILI.COM.UA. У нашому асортименті аксесуари перевірених брендів. Із задоволенням допоможемо вам вибрати ідеальний прес для приготування смачних страв на грилі. Звертайтеся!