Планки для копчення Клен Broil King 63290
1 190 грн
1 009 грн
Знижка 181 грн
1 190 грн
1 009 грн
Знижка 181 грн
890 грн
990 грн
990 грн
779 грн
1 079 грн
1 999 грн
1 000 грн
690 грн
589 грн
Знижка 101 грн
395 грн
490 грн
490 грн
490 грн
590 грн
870 грн
Дошки для смаження на грилі використовуються для готування на вогні, надаючи стравам унікального аромату і смаку. Правильне використання та догляд за цими аксесуарами забезпечують їхню довговічність і безпеку. Спробуйте використовувати такі дошки, і страви стануть справжнім кулінарним шедевром, який здивує і порадує ваших гостей.
Популярний вид деревини для виготовлення описуваних планок - кедр. Він має багатий аромат, який прекрасно доповнює смак риби, морепродуктів і птиці. Дошки з кедра ідеальні для приготування лосося, форелі, курки. Кедровий аромат надає стравам легкий димний присмак.
Більш солодкий і м'який аромат забезпечує кленова деревина. Вона міцна і довговічна, підходить для приготування свинини, овочів і фруктів. Кленовий аромат підкреслює природну солодкість продуктів.
Вільха надає делікатного, злегка солодкуватого аромату. Це традиційний вибір для копчення риби, приготування морепродуктів, курки.
Гікорієві дошки для смаження на грилі - це сильний, насичений димний аромат. Підходять для інтенсивного копчення. Такі планки гарні для яловичини, свинини та баранини. Чудово годяться для стейків і реберець.
Багатим і насиченим ароматом володіють дубові планки для гриля. Їх використовують для готування яловичини, свинини та дичини. Дубовий аромат доповнює інтенсивний смак м'яса. Також дошки для смаження виготовляються з акації, черешні та іншої деревини.
Планки для гриля надають продуктам унікального аромату і смаку, яких складно домогтися іншими способами. Це робить страви більш цікавими та апетитними. Інші важливі плюси використання дощок для смаження на грилі:
• збереження соковитості продуктів, запобігання їхньому пересиханню;
• захист від пригорання: продукти на дошках не пригорають до решітки гриля, що спрощує процес готування і подальшого очищення;
• екологічність: виготовляються з натуральної деревини без використання хімічних добавок;
• безпека для здоров'я людини: відсутність виділення шкідливих сполук і речовин під час нагрівання.
Перед використанням дошку рекомендується замочити у воді на 1-2 години. Це запобіжить її загорянню та допоможе виділенню ароматного диму. Для додаткового запаху можна додати у воду трохи вина, пива або фруктового соку.
Після замочування дошку слід злегка розігріти на грилі з одного боку протягом 2-3 хвилин. Це поліпшить її стійкість до жару та запобіжить деформації.
Продукти розміщуються на розігрітій стороні дошки для смаження на грилі. Для кращого смакового ефекту можна злегка змастити її олією і додати спеції.
При використанні планок з деревини потрібно постійно стежити за температурою гриля. Оптимальний її показник для готування на дошці - середній. Занадто висока температура може спричинити загоряння деревини.
Вигідно купити в онлайн-режимі планки для гриля пропонує інтернет-магазин GRILI.COM.UA. У нас представлений великий вибір таких аксесуарів з вільхи, кедра, акації та інших порід деревини.
Реалізуємо високоякісні дошки для смаження на грилі торгових марок GRILLI, Santos, Broil King, Big Green Egg, Weber. Допоможемо цінною порадою, відповімо на запитання, організуємо доставку покупок по країні. Чекаємо вас у нашому інтернет-магазині, заходьте!