Бренд: Grilli
Вид поставки: охолоджена мармурова яловичина
характеристика:
Тип: вирізка
Категорія якості: USDA
Сорт м'яса: Choice
Вага (кг.): 0,6 - 0,7
Вартість вказана за 1 кг.
Як купити і правильно приготувати потрійну верхівку на грилі:
Потрійна верхівка сірлоін - трохи жорсткіше, ніж інше м'ясо мармурової яловичини або Торнедос. Соковитість під час приготування забезпечує жировий прошарок оперізує вирізку. Ви отримаєте насичений яловичий смак, кратно перевершує в популярних стейках преміум класу з мармурового м'яса. Вирізка універсальна в приготуванні, за що дуже цінується на нашому ринку і вважається ходової. Ідеально вживати яловичину в їжу 2-3 рази в тиждень, що корисно для вашого здоров'я.
Перед приготуванням обов'язково з м'яса видаляє вологу, маринуємо і після відправляє на жарку в гриль
Основне завдання при приготуванні потрійний верхівки - не перетримати м'ясо на вогні, щоб не отримати жорстке і сухе блюдо
Ідеальна прожарка для такого м'яса, це medium rare, перевіряйте ступінь готовності термометром з щупом для м'яса
Знявши з гриля, м'яса даємо відпочити 5 хвилин під фольгою, щоб по м'ясу рівномірно розподілився сік
М'ясо з потрійною верхівки сірлоін, використовують для приготування різноманітних страв на відкритому вогні, сковороді, духовці, а також порізавши на потрібні шматки тушкують або запікають з овочами. Для гарніру підійдуть овочі, гриби, відварну картоплю, рис, гострі або ніжні соуси. Це якісне м'ясо для смачних страв. З м'ясом на стіл подайте келихи з хорошим пивом, червоним виноградним вином, а для любителів міцніше, поставте коньяк.
Купити потрійну верхівку з яловичого м'яса в Україні, можна в інтернет магазині грилів , залишивши заявку на сайті. Ми передзвонимо вам і оформимо доставку!