Для надання неперевершеного аромату продуктам під час приготування страв барбекю особлива увага приділяється деревині, яку ви використовуватимете для копчення. Тріска з вільхи чудовий універсальний варіант дозволяє надати вашим продуктам дивовижний аромат і смак, який притаманний даній деревині. Вільха містить мінімальну кількість смоли і не надає гіркоту продуктам після приготування. Тріска ідеально підходить для приготування безлічі барбекю продуктів: м'яса, риби, птиці, сирів, овочів та фруктів. Особливо дуже добре тріска підходить для приготування риби та різних морепродуктів: форелі, лосося, кальмара, восьминога та інших делікатесів.
Для виробництва тріски використовується деревина після природного сушіння, без застосування сушильних камер, які можуть зіпсувати її, зробивши кінцевий товар неякісним. Перед використанням тріска замочується у воді на 1,5 – 2 години, після чого може використовуватись у грилі. Використання тріски безперечно чудовий спосіб надати незабутній аромат вашій страві і урізноманітнить меню страв, що готуються барбекю!
Придбати тріску для гриля з вільхи GRILLI 77703 можна у нашому інтернет магазині