Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -40%

Медальйони з яловичини з апельсиновим соусом Рецепти для гриля

   

Необхідні інгредієнти
1. Апельсин – 1 штука.
2. Корінь імбиру – 1 штука.
3. Оливкова олія.
4. Тростинний цукор.
5. Яловича вирізка - 500 грам.
6. Морська сіль.
7. Зубчики часнику – кілька штук.
8. Винний оцет – 150 мілілітрів.
9. Соєвий соус – 150 мілілітрів.



Етапи приготування медальйонів із яловичини з апельсиновим соусом на грилі


1. Крок перший.
Приготуйте пряну пасту для маринування яловичини. Оливкова олія, тростинний цукор та морську сіль змішайте в одній ємності. Очистіть зубчики часнику та роздавіть за допомогою спеціального пресу (як на відео).
Замовити часникодавку можна в інтернет-магазині grili.com.ua. На відміну від старих «радянських» аналогів, вона проста у використанні та не залишає відходів.
Візьміть корінь імбиру, очистіть та наріжте. Радимо працювати з якісними ножами. Клинки з нашого інтернет-магазину ідеально збалансовані, зручно лежать у долоні та не вислизають!
Імбир дрібно наріжте і додайте до решти інгредієнтів.
2. Крок другий.
Зробіть медальйони з вирізки. При необхідності очистіть яловичину. За допомогою гострого ножа зробіть кілька медальйонів.
Замаринуйте м'ясо в суміші з імбиру, часнику, олії та спецій. Залиште вирізку на кілька хвилин.
3. Крок третій.
Поки яловичина маринується, починайте приготування соусу.
Розріжте апельсин на дві половинки, видавіть сік. Додайте тростинний цукор, винний оцет та соєвий соус. Перемішайте.
Починайте випаровування. Не забувайте помішувати соус. Консистенція соусу має вийти як на відео.
4. Крок четвертий.
Розігрійте гриль Big Green Egg. За допомогою спеціальної щітки очистіть решітку. Це важливо! Купити щітку для очищення грати гриля можна в інтернет-магазині grili.com.ua.
Обробіть поверхню жару маслом. Рекомендуємо використовувати ємність із дозатором.
5. Крок п'ятий.
Очистіть яловичу вирізку від маринаду. Навіщо? Це необхідно для того, щоб маринад не підгорів. Сформуйте медальйони, помістіть їх на ґрати Big Green Egg. Готуйте за температури 250 градусів.
Коли медальйони підрум'яняться, не забувайте їх перевертати. Використовуйте спеціальні щипці для м'яса.
Ступінь приготування яловичини можна перевірити за допомогою термометра (як на відео).
6. Крок шостий.
Викладіть медальйони із яловичини на дерев'яну дошку (або тарілку). Поруч розмістіть ємність для соусу. Посоліть м'ясо, додайте|добавляйте| трохи спецій.

Медальйони із яловичини з апельсиновим соусом готові! Таку страву оцінять навіть досвідчені гурмани.
Смачного!