Вугільні коптильні дим мандрівок на балконі панельного будинку
Вугільні коптильні - це пристрої, які в умовах мегаполісів дарують сучасній людині романтику похідного життя! Так приємно запекти м'ясо на багатті, просочитися димом, надихатися свіжим повітрям і втомленим повернутися додому. Але, на жаль, зробити це виходить не завжди, і тоді на допомогу приходять вугільні коптильні!
Коптильні гарячого і холодного копчення
- Зручність вугільних коптилень полягає в тому, що їх можна розмістити навіть на балконі - завдяки їх невеликим габаритам і системі безпеки. Додаткові функції (гідрозатвор, термостат і автоматичне очищення забруднень) максимально мінімізують участь людини в процесі.
- Вугільні коптильні - це класика копчення! - коли паливом служить дерево і вугілля їжа виходить найбільш натуральної. Димок з ароматом деревини перетворює процес в справжнє таїнство. Навіть якщо воно відбувається на балконі звичайного панельного будинку!
- Ще однією зручністю коптильні є мобільність - вона легко поміщається в багажник машини. При першій же можливості змінити міський пейзаж на відкриті простори, пристрій легко перетворюється на незамінного помічника, завдяки багатозадачності. Спеціальне робоче простір, виконане у вигляді переднього столика, робить роботу з грилем ще більш зручною, а два колеса дозволяють без праці переміщати коптильню з місця на місце. Якщо ж ви спочатку з додатковими функціями вирішили купити коптильню (Київ славиться місцями, де можна провести відмінні вихідні всією сім'єю), то проблем з цим їжі у вас і зовсім не виникне! Деякі гриль-коптильня, представлені на нашому сайті, оснащені двома камера: в одній можна приготувати барбекю-страви, а в другій - неспішно коптити м'ясо, рибу, птицю або овочі. Зручність їх полягає в тому, що працювати вони можуть одночасно! Якщо ви переживаєте, що ні встежити за двома стравами відразу - всередині великий жарочной камери передбачений термометр, який дозволить точно контролювати температуру всередині пристрою.
- Для розігріву страв передбачена решітка, що дозволяє додатково економити час і паливо.
Коптильні гарячого і холодного копчення
У нашому магазині представлені моделі на будь-який смак. Але перш, ніж зробити покупку потрібно пам'ятати декілька хитрощів. При виборі вугільної коптильні потрібно звернути увагу на її глибину - для того, щоб їжа коптів, а не варилася в диму, зазор між паливом і продуктом повинен бути великим.
Крім того, заощадити паливо допоможуть вентиляційні заслінки на кришці пристрою - саме за допомогою їх регулюється приплив повітря (ті, що на днище відповідають за те, щоб вогонь не згас в процесі копчення). Для того, щоб на їжі не осідала сажа - вентиляційні отвори потрібно прочищати не рідше одного разу на годину. Якщо все це пам'ятати і виконувати, їжа в коптильні виходить не тільки смачною, але й корисною.
Яку коптильню ще можна вибрати
На вітрині магазину також представлені такі види коптилень як:
Ще залишилися питання? Задайте їх нашим продавцям - вони знають толк в копченні і в тому, яку коптильню краще купити.