Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -62%

Газові коптильні
Фільтри
Показати

Фiльтр
Виробник
Газова коптильня вертикальна Broil King 923613
Наявність та вартість уточнюйте
Артикул: 923613

Газова коптильня вертикальна Broil King 923613

24 900 грн

Газова домашня коптильня на будь-який смак

Газова коптильня - відмінне рішення для всіх, хто любить м'ясо з димком, при цьому цінує час і гроші. Головне питання: «Чому саме газова?» Тому що для копчення джерело тепла значення не має, будь то газова коптильня, або дров'яна - результат аналогічний. При цьому, моделі на «блакитному паливі» зручні і не дорогі у використанні.

Купити обладнання для копчення м'яса і риби через наш інтернет-магазин нескладно. Телефонуйте і вже через кілька днів отримаєте його в Києві або будь-якому іншому місті України.

Переваги газових коптилень

Коптильна установка нагрівається приблизно за 10 хвилин. Для роботи з нею не потрібні спеціальні навички, додати або зменшити температуру не складніше ніж на побутової печі. Але найголовніше - економічність. Зверніть увагу: середня вартість копчення 1 кг. м'яса близько трьох гривень. Щоб домогтися того ж результату, застосовуючи тверде паливо, доведеться затратити в 2-3 рази більше коштів.

Але ж є й інші переваги:

  • універсальні в застосуванні - працює від центральної мережі або балона;

  • легкість в управлінні;

  • сучасний дизайн;

  • швидке нагрівання і мінімальні витрати часу;

  • техніки безпеки та екологічної;

  • дозволяє коптити будь-які продукти;

  • помірна ціна.

Принцип роботи та технічні особливості газових коптилень

Газова коптильня зручна і проста. Пристрій являє собою вертикальний циліндр на чотирьох опорах, який можна встановити у дворі, в літній кухні або альтанці. Робочий простір включає в себе камеру для копчення і пальник. Корпус - двошаровий, для збереження температури і захисту від прогоряння. Є термометр для контролю температури і отвір для відводу жиру.

Робочі частини конструкції виконані з жароміцних сталей, що забезпечує довгу роботу. Там, де метал є сусідами з продуктом, використовують спеціальні харчові сплави, які не виділяють при нагріванні шкідливих речовин.

Для копчення в камеру рівномірно засипають тирсу шаром в 2-3 см. Для цього можна використовувати практично будь-які породи деревини, крім хвойних. Якщо хочете зробити аромат продукту насиченим, можна змочити тирсу водою, буде більше диму (але і буде потрібно більше часу).

Устаткування для копчення оснащують спеціальними гратами, крюками і барбекю. Вони дають можливість готувати різні продукти в найбільш підходящих умовах. Витрати часу обумовлені щільністю і товщиною м'яса. Наприклад, щоб повністю приготувати 4 кг. гусака, буде потрібно близько двох годин.

Велика місткість камери забезпечує можливість готувати кілька страв одночасно. Наприклад, можна розкласти сало і овочі на решітки і підвісити м'ясо на гаки. Важливо, що при цьому не потрібно масло - продукти зберігають природний смак.

Приготування здійснюється за рахунок тепла і інфрачервоного випромінювання, продукти рівномірно пропікається і отримують той аромат, за який ми всі так любимо копченості.

Чому вигідно замовляти в GRILI

Наш інтернет-магазин продає з доставкою домашнє обладнання для холодного і гарячого копчення. Весь спектр пропозицій відрізняється високою якістю і надійністю. Замовляючи у нас, можете не сумніватися в їх довговічності і екологічності. Якість і своєчасну доставку по Києву та Україні - гарантуємо. Телефонуйте не відкладаючи.

Популярні питання