Електричний гриль-смокер Pit Boss 3-Series Digital Electric, 10600
39 990 грн
39 990 грн
17 590 грн
18 900 грн
19 990 грн
19 990 грн
23 900 грн
23 900 грн
24 990 грн
28 490 грн
29 990 грн
30 099 грн
39 990 грн
Електричні коптильні дуже прості і зручні у використанні. Універсальна система контролю і широкі температурні режими дозволяють легко і швидко приготувати найрізноманітніші страви. Вона підійде як початківцям, так і досвідченим кухарям.
Зовні пристрій виглядає як ємність з оглядовим вікном, герметично закрита кришкою - все дійство відбувається всередині! Нагрівання відбувається за допомогою трубчастого електронагрівача, який за способом оформлення може бути закритим або відкритим. Коптильні першого типу більш економічні і підходять практично для всіх продуктів. Але і вартість таких моделей вище.
Незважаючи на гадану простоту, електрична коптильня, як і потрібно, зберігає в їжі всі корисні речовини. Відмінність інших моделей полягає в зручності - вони менш габаритні і працюють від звичайної мережі.
До безперечних достоїнств, які дозволили електричної коптильні стати такою популярною, відноситься наступне:
Мобільність. Компактні розміри і невелика вага дозволяють коптити продукти прямо на лоджії. Якщо ж виникне бажання зробити це на природі, пристрій легко помістити в багажник машини.
Простота в експлуатації. Як вже говорилося вище, для того, щоб почати коптити, досить просто купити коптильню (Україна чи це буде або яка інша країна, не важливо) і підключити її до розетки. Сучасні моделі виконані з нержавіючої сталі, тому не бояться ударів і протистоять корозії.
Безпека. Головною відмінністю електричної коптильні є те, що вона абсолютно безпечна. Більш того, навіть не вимагає вашої присутності в момент приготування їжі - для цього досить задати режим і температуру (по закінченню часу коптильня автоматично відключиться).
ЗСЖ. При повальне захоплення здоровою їжею електричні коптильні - це те, що потрібно. Продукти в них виходять низькокалорійними (оскільки готуються без жиру), але корисними і ситними.
Вірність традиціям. Для любителів класичного копчення існують електричні коптильні з ємністю для тріски, яка виділяє дим. Досить використовувати різні види деревини для того, щоб покуштувати м'ясо з найрізноманітнішим набором смакових якостей.
Інноваційний підхід. Деякі зразки можуть бути додатково оснащені розширеним функціоналом і автоматичним управлінням. У нас на сайті є коптильні, в яких рецепт можна встановити заздалегідь, а процес приготування їжі контролювати за допомогою WiFi.
Якщо ви вирішили купити коптильню (Україна - це країна, з річками, повними риби і лісами, повними дичини), знайте, що попередньо м'ясо потрібно засолити: сухим методом або в розсолі. Перший спосіб дозволяє зберегти копченості навіть при гарячій обробці, а в другому випадку частування виходить більш ніжним і соковитим.
На вітрині магазину також представлені такі види коптилень, як:
Ці та ще безліч секретів коптильного справи ви можете дізнатися, зателефонувавши нашим менеджерам, адже вони - справжні гуру у виборі техніки для дому!