Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -62%

Рецепт від GRILI: Свинина на кістці

   

Використовуємо такі інгредієнти для приготування пташиного філе:
  • свинячі стейки на кістки – 2 шт.;
  • барбекю маринад KC Masterpiece Marinade Honey Teriyaki – 1 пляшка;
  • оливкова олія – 1 столова ложка;
  • сіль та перець за смаком.

Відбувається процес приготування свинини на кістки в такий спосіб.

Для приготування використовуємо такі аксесуари та інструменти:
  • розігрітий газовий гриль до температури 250 градусів;
  • обробну дошку;
  • паперовий кухонний рушник;
  • харчову фольгу;
  • розпилювач для олії;
  • скручування з барбекю інструменти та аксесуари.

Підготовка свинини. Готувати свинини будемо без попереднього маринування, зробимо все швидко та якісно. Для м'яса, як маринад, будемо використовувати готовий солодкувато часниковий маринад з кунжутом від KC Masterpiece. Такий маринад чудово поєднується з даним видом м'яса і додає йому ароматні та смакові нотки. Перед нанесенням маринаду на свинину видаляємо з неї зайву вологу кухонним паперовим рушником. Тепер м'ясо готове для нанесення маринаду Honey Teriyaki.

Маринад наносимо силіконовим пензликом, рівномірно по всій поверхні на свинину.

Процес приготування. Для приготування розігріваємо гриль до температури 250 градусів. Гарячі грати гриля змащуємо оливковою олією з розпилювача, можна це зробити силіконовою кісточкою. Викладаємо свинину на поверхню для смаження і готуємо до повної готовності продукту. Повністю готовий продукт має прожарювання 70 градусів.

Вимірюємо ступінь прожарювання цифровим термометром для гриля. Перевертаємо м'ясо кожні дві хвилини, в процесі приготування додатково змащуємо його маринадом. Використовуючи таку послідовність, м'ясо не підгорить і вийде дуже соковитим. Знімаємо готове м'ясо з гриля і даємо йому відпочити 5 хвилин, укутавши у харчову фольгу.

У нас вийшло неймовірно соковите м'ясо з гарним малюнком від жару. При нарізці відчувається м'якість м'яса з якого виділяється сік. Дивовижний результат, у добавку маємо прекрасний аромат і присмак від маринаду. І, як бачите, готувати свинину на кістки не складно. Насолоджуйтесь смачними стравами барбекю, дивуйте ними своїх рідних і близьких. Смачного!