Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -62%

Рецепт від GRILI: Бургери на газовому грилі

   

Бургер - дуже смачне і улюблене багатьма блюдо. Його готують в усіх куточках планети, і, здавалося б, що все дуже просто при виборі інгредієнтів. Але не тут то було, існує безліч стилів приготування, що впливають безпосередньо на кінцевий смак бургера. Для безлічі людей, це блюдо є обовязковим в меню і кожен може внести в нього свою родзинку. Готувається швидко, результат виходить неперевершеним, що ще потрібно для приємного проведення часу з близькими людьми. Повний час приготування бургера за нашим рецептом складе 10 хвилин, приступаємо!


Використовуємо наступні інгредієнти для приготування бургерів:
- булочки для бургера - 4 шт .;
- котлети для бургера - 4 шт .;
- цибуля - 100 гр .;
- салат - 50 гр .;
- мариновані огірки - 50 гр .;
- маринований халапеньйо - 50 гр .;
- гірчиця американська стандартна - 40 р .;
- соус барбекю - 60 р .;
- соус бургер - 60 р .;
- рослинне масло - 30 г .;
- сіль і перець за смаком.


Відбувається процес приготування бургера на газовому грилі наступним чином.

Для приготування використовуємо наступні аксесуари і інструменти:
- розігрітий газовий гриль до температури 110-150 градусів;
- чавунну плиту для смаження;
- обробну дошку;
- розпилювач для масла;
- скручування з барбекю інструментами і аксесуарами.


Підготовка гриля. Гриль для приготування бургерів, розігріваємо до температури 110-150 градусів, при мінусовій температурі задіємо задній пальник. Це дозволяє грилю тримати стабільну температуру при відкритій кришці гриля. Використовуємо для смаження чавунну плиту, ставимо її замість звичайної жарочной решітки. З такою плитою, жир з котлет не буде капати вниз.

 

Інгредієнти для бургера. Для приготування нашого страви, ми будемо використовувати котлети для бургера куплені в м'ясному відділі супермаркету. М'ясо для таких котлет, в великих супермаркетах використовують завжди свіже і бургери з нього виходять відмінними. Булочки ми купили в магазині свіжої випічки, які є в будь-якому великому місті. Що стосується інших інгредієнтів, будемо робити начинку з білої і синьої цибулі навпіл, салату, маринованих огірків і халапеньйо. З соусів у нас є: гірчиця американська стандартна, соус бургер і соус барбекю.

Приготування. У фарш для м'ясних котлет, ніколи не додається сіль і перець. З цього, солити і перчити будемо за смаком наносячи його виключно зверху котлети, після чого скроплюємо її рослинним маслом з розпилювача. Булочки розрізаємо на дві половинки. Після чого, відправляємо ці інгредієнти на жарку в гриль. М'ясні котлети розміщуємо на жарильну плиту, а булочки на додаткову верхню решітку різаною стороною вниз. Смажимо котлети по дві з половиною хвилини з кожного боку. Після того як ми їх перевертаємо, можна ще додати сіль і перець і змастити маслом. Булочки знімаємо, як тільки різана сторона трохи підсмажиться.

Розкладаємо підсмажені нижні частини булок на обробну дошку, наносимо на них гірчичний соус, кладемо зверху цибулю і по 2-3 листочки салату. Салат дозволяє м'ясній котлеті не розмочити булочку своїм соком. Наступна йде в бургер, щойно знята з гриля м'ясна котлета, на яку покладемо шматочок маринованого огірка і халапеньйо. Поливаємо барбекю соусом і придавлюємо верхньою частиною булочки. Бургер можна їсти.

Результат. У нас вийшли чудові соковиті бургери на приготування яких ми витратили всього 10 хвилин. Використовувані соуси проявили себе чудово, додавши свої нотки у смак. Бургери відмінно насичують, при цьому, це не дуже калорійне блюдо. Один бургер має 250-300 кКал. Готуйте бургери вдома і насолоджуйтеся життям. Смачного!