Авторизація

Каталог
Пошук
Кошик
Акції
Кабінет
Меню
Кошик 0
0.0 грн.
Українська
Магазини
discount_bgЗнижки до -62%

Рецепт від GRILI: Ароматне масло для стейків

   

Використовуємо наступні інгредієнти для приготування ароматної олії:

- вершкове масло – 300 г.;

- часник – 4 зубчики;

- свіжий чебрець - 10 г.;

- свіжий розмарин – 10 г;

- сіль за смаком.

Для приготування використовуємо такі аксесуари та інструменти:

- обробну дошку;

- миску для змішування інгредієнтів;

- харчову плівку;

- скручування з барбекю інструментами та аксесуарами.

Відбувається процес приготування ароматної олії в такий спосіб.

Все що нам знадобиться для приготування, це вершкове масло, чебрець, розмарин, часник та сіль.

Олію поміщаємо в миску, яка використовуватиметься для змішування інгредієнтів. Вершкове масло дозволяє розкрити смак стейку. Наступною справою подрібнюємо чебрець і розмарин на обробній дошці до дрібного стану. Висипаємо отриману подрібнену траву в миску. Використовуємо для приготування олії живі трави, вони сильніше розкриваються, ніж їхній сухий аналог, і дають їжі неповторний аромат. Останніми в миску додає часник подрібнений часником, використовуємо 3-4 зубчики, залежно від їх розміру і сіль. Сіль використовуємо до смаку.

Ретельно перемішуємо вміст миски руками до отримання однорідної маси. Олія готова!

Для зберігання олії використовуємо харчову плівку. Висипаємо отриману олію на плівку, формуємо ковбаску та загортаємо її. У нас вийшла свого роду «цукерка». Поміщаємо заготовку в морозильну камеру і при необхідності використовуємо для приготування стейків, відрізавши потрібну кількість. Смачного!